bags Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Ja sam isto zavrsio danas sezonu. Nije na nivou prethodne dve ali i dalje je odlicna. Dijalozi su na vrhunskom nivou, humor je stalno tu. Steta sto nisu dali vise prostora ovoj trojici novih likova. Mozda u cetvrtoj sezoni...
Lancia Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 Ja ne znam stvarno gde nadje te dijaloge, niko od dece ne moze da sastavi recenicu bez mucanja, ako je uopste i sastavi, nigde smisla, plus ona dva retarda Tom & Greg, par puta mi doslo da gadjam TV papucom. Da nema matorog i da se nije pojavio Adrien Brody, ne bi bilo artikulisanog govora ni u tragovima. Humor je nezrela tuga, da ne ponavljam vec receno od strane Mil@na. Jbt, ni mali Perica u najvlaznijim snovima ne bi imao ovako retardiranu sliku o biznisu i bogatim ljudima. 1
Reaktor Posted December 20, 2021 Posted December 20, 2021 meni u toj seriji fali makar jedan pozitivac. nisam još načeo treću sezonu.
mraki Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 Meni fali malo humora, drame i bar jedan neretardirani lik.
steins Posted December 21, 2021 Posted December 21, 2021 1883 obećava i to kako Trivija - u drugoj epizodi kameo uloge Bili Bob Tortona i Toma Henksa. :+1: 1
maheem Posted December 23, 2021 Posted December 23, 2021 Station Eleven Podseća malo na Leftovers. Treća epizoda fenomenalna. 1
Budja Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 On 20.12.2021. at 9:30, Mil@n said: Završio succesion... Uh, uh, uh... Razočaranje... Repetitivno i slabo, bez bilo kakvog subplota, deoničari, grupa deoničara, investitor 1 investitor 2, pa u krug, totalno budalasta epizoda sa Kendalovim rođendanom, Roman ne može prostoproširenu rečenicu da sastavi da nije eka poskočica, pošalica... Pih. Epizoda sa Brojdijem - takođe totalni anti klimaks svega. Dosadno, nepotrebno. Šiv se ugojila 10 kila. Njen odnos sa Tomom kao i tokom cele serije - wtf? On je poluautističan, ako ne i čitavih 100%. Kendal nam se opet emotivno raspao, wow. Ovako ispadne sezona kada se snima u covid eri. 9 epizoda snimano na cca 5 lokacija, aj čisto da dadnemo nešto raji da gleda - pa ćemo se u 4. malo iscimati. Dinamike, tenzije ni od korova, ko je ovo pisao - ne zaslužuje produžetak ugovora. Čak je i kraj po malo stupidan, kako mogu roditelji da menjaju brakorazvodni ugovor, dali ste deci deonice, pa posle X godina, vraćaj nazad, mama se predomislila? Meh, mnogo sam rezigniran. Koliko ja kapiram u pitanju su njene licne deonice - i obecala je matorom glas a im ovaj da kucu u Londonu. Kako se vec pisalo na Amazon Prime topiku, jeste neuporedivo gore nego prve dve sezone, ali je poslednja epizoda ipak remek-delo koje izvlaci prosek.
mustang Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 Yellowstone scena za stolom sa salatom priceless Al svaka rec savrsena. Sveee
Frank Pembleton Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 I ja odgledao Succession...Jbga.Ovaj kraj je trebao da se desi negde na pola sezone pa onda neko ludilo.Ovako su ga razvukli bezveze.Šteta. ... Shiit has hit the fan
Lancia Posted December 24, 2021 Posted December 24, 2021 4 hours ago, Budja said: Koliko ja kapiram u pitanju su njene licne deonice - i obecala je matorom glas a im ovaj da kucu u Londonu. Kako se vec pisalo na Amazon Prime topiku, jeste neuporedivo gore nego prve dve sezone, ali je poslednja epizoda ipak remek-delo koje izvlaci prosek.
Lancia Posted December 25, 2021 Posted December 25, 2021 Stukao Narcos Mexico III - ma, uzivancija. 1
Moća Posted December 26, 2021 Posted December 26, 2021 Francuska komedija opustajuce i lagano. Ima na Netfliksu.
mustang Posted December 27, 2021 Posted December 27, 2021 (edited) Auh...osma epizoda mayor of Kingstown....na iglama. Wow Taylor Sheridan je fakin kralj Edited December 27, 2021 by mustang
Drako Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 Dexter - new blood... Kako mi je samo nedostajao ovaj covek. Sve je tu, lagani zaplet, njegovi monolozi, pojacani dijalozima sa mrtvom sestrom, stalna borba sa porivom za ubijanjem... Cisto uzivanje...
Duhovnost, ljubav i med Posted December 28, 2021 Posted December 28, 2021 (edited) Не могу да кажем да ми је баш омиљена, али већ неколико сезона пратим серију која обрађује ЦИА трговину кокаином 1980-тих, а ради финансирања контрареволуције у Никарагви. (Snowfall) А чим је пратим толико дуго, има ту нешто... Edited December 28, 2021 by Duhovnost, ljubav i med
Recommended Posts