Milošica Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 (edited) Gledam La Casa de Papel,na drugoj sam sezoni. Ovo je baš loše.Lik Tokyo najiritantniji ikad. Edited April 3, 2020 by Milošica
morgana Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 ima li neko predlog za japansku seriju, a da valja?
Zli Gli Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Zavrsio svih 8 epizda tri nule. Leptejebo, koliko je ovo suplje, lagano bacenih 8 sati zivota. Ovaj Meksikanac brka dobro odradio svoju ulogu i mozda jos poneko solidan ali generalno jako los utisak, previse nelogicnosti. Mozete slobodno preskociti.
Mil@n Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Završio Ozark S3, ovo je, konačno, neka vrhunska tv zabava! Vrh kvalitet!
Lezilebovich Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Gledao prve 2 nulanulanula i hvala ovdasnjim komentarima sto su pomogli da presecem da ne gledam dalje i ne gubim vreme :gleda_dzon_vika_deseti_put:
ToniAdams Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 16 hours ago, Milošica said: Gledam La Casa de Papel,na drugoj sam sezoni. Ovo je baš loše.Lik Tokyo najiritantniji ikad. Pa čim je kums-u dojaja...
Frank Pembleton Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 ajoj isplakah se na kraju hawaii 5-0...my God! Jesu li završili seriju?Ko je tamo više i ostao od prvih likova?Serija je bila taman za odmor mozga... ... Shiit has hit the fan...
mustang Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 11 minutes ago, Frank Pembleton said: Jesu li završili seriju? Ko je tamo više i ostao od prvih likova? Serija je bila taman za odmor mozga... ... Shiit has hit the fan... Spoiler zavrsila se :( mislila sam samo ce mcgarrett da ode malo na odmor a ovaj crnac sto je bio u prethodnoj epizodi da popuni tu prazninu, super se od starta uklopio, jak i odlican za ekipu ...potpuno im odgovara...kada ono...pozdravljaju se sa mcgarrett...fali ce mi cela ta ekipa bas su mi bili super i dano i tani i junior i moja lepotica beloved quinn (katrina law). posle procitam da su rekli ekipi da se serija zavrsava dva sata pred snimanje te scene. kad sam videla luove (veliki onaj crnac)...rasplakah se a junior me dokusuruo. bas su bili opustencija
mustang Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 (edited) a blacklist sam prestala, dosadilo mi sve Edited April 4, 2020 by mustang
Azdaja Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Casa de papel je super zabava ne zezajte. Slažem se za Tokyo. Pogledao prve dve iz poslednje sezone, zakuvalo se dobrano.
kud u maglu Simoviću Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 2 hours ago, ToniAdams said: Pa čim je kums-u dojaja... 1 kums je eta lon za serijsko/filmski program
mraki Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 Fali mi za izolaciju neka serija na kuju ću se opasno navući, da mi drži pažnju toliko da ne mogu stati sa gledanjem. Sve što sam gledao u zadnje vreme je onako, može da prodje, ali nije to to. Poslednja u tom nizu je Project Blue Book, druga sezona neka sačeka.
Reaktor Posted April 4, 2020 Posted April 4, 2020 5 minutes ago, mraki said: Fali mi za izolaciju neka serija na kuju ću se opasno navući, da mi drži pažnju toliko da ne mogu stati sa gledanjem. Sve što sam gledao u zadnje vreme je onako, može da prodje, ali nije to to. Poslednja u tom nizu je Project Blue Book, druga sezona neka sačeka. mi cepamo Fortitude trenutno, sviđa mi se. ako nisi gledao, probaj. pristojno je urađeno, kako odmiče sve je luđe i luđe...
Recommended Posts