gagilija Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 17 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: u pa to ima. prva bila super, druga bljaks sad si me pokolebala jer sam rešio da je ne gledam više ne ne, obavezno odgledaj. taj bipolarni lik je sjajan, ali mi je nekako klise.
kud u maglu Simoviću Posted March 30, 2020 Posted March 30, 2020 ok. staviču je na listu ako ne valja drž se dobro
Skyhighatrist Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Moram da vas upozorim da se DEVS slupava lagano, peta ep. je bila dal' da batalim il' da izdržim do kraja...
Pokojni Ruxin Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 (edited) -1, odlična je peta edit: serija je generalno odlična skoro kao da je pravio tvorac eks-makine, ali ovo je sve praktično skrojeno za mene...your mileage may vary, dunno Edited April 2, 2020 by Pokojni Ruxin
Skyhighatrist Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Možebiti, meni je bila classic filler epizoda, pa usporena na 60%... Bukvalno sam u pola epizode išao da vidim jel' neko gostuje ko reditelj
stajebrebilo Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Preporuka za Zlatne godine (Hungary, Aranyelet)... odlicna ekipa, glumci dobri, radnja drzi paznju. Mnogo komparativa sa danasnjom Srbijom. Jedina zamerka sto omladinac nije prikazan kako postize gol, u njegovim godinama to je imperativ. 1
Pokojni Ruxin Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 (edited) @Skyhighatrist uh, sa ocenom filler sa definitivno ne slažem Spoiler ako ništa drugo dosta smo naučili o motivaciji foresta o asistenkinje mu, i zašto ne pristupa pošteno nego mu je potrebno da svet bude deterministički...ona sekvenca je fantastična btw. naučili smo i kentonu ponešto, dosta fascinantan lik. Edited April 2, 2020 by Pokojni Ruxin
Skyhighatrist Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Ma da, al' sve smo to mogli lagano i u e3 i e4, i tamo je bilo i lufta i sporovoza na mahove... Kakogođ, valjda će ga e6 iščupa.
Moća Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 Pogledao prve dve epizode What we do in shadows i za sada fino gura
Mil@n Posted April 2, 2020 Posted April 2, 2020 On 30.3.2020. at 1:58, gagilija said: ozark treca sezona odlicna, malo mi je bzvz uvodjenje lika sa bipolarnim poremecajem, odmah sam dobila fles na six feet under Bukvalno sam pre par minuta pogledao četvrtu i pomislio isto. Odlična treća za sada, baš dobra.
Zli Gli Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 Pogledao Zero zero zero, prvih 6 epizoda cist senzacionalizam bez trunke logike u radnji. Bili sve objasnio, nidje veze.Sent from my SM-G960F using Tapatalk
bags Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 4. sezona money heist se vec moze gledati u nekim zemljama.
kud u maglu Simoviću Posted April 3, 2020 Posted April 3, 2020 1 hour ago, Indy said: Ja to nigde nisam našao, ali mi sad nije ni žao. hbo go malo je dramaturški izmeštena u odnosu na veliku većinu serija sličnog žanra. ovde se prati pošiljka od par tona koke i njen put iz j. amerike u evropu kao babel sa bred pitom, nisu gl junaci ljudi već puška
Recommended Posts