Jump to content

O serijama

Featured Replies

yellowstone

• Replies 22.7k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

odlican je yellowstone...kcer mi omiljen lik....posle kevin costnera :wub:

treca sezona 17 juna

2 hours ago, alec harvey said:

treca sezona 17 juna

najsss :)

Hvala svima na preporukama,posebno mustang koja je obratila pažnju na ovo "a da nije mračna" :D

sladoled od vanile i makadamije spreman, pistaći spremni, prva epizoda High Fidelity spremna

Pogledao 2 epizode High Fidelity.

Zoe Kravitz je toliko coooooool da kvari seriju. Ono ne postoji :D

Karakter glavne junakinje nije baš najbolje složen, gomila puzli nedostaje, muzika je dobra, sporedni likovi takođe i bez obzira na mane u scenariju zabavno je za gledanje. Al stvarno prećeraše sa onolikom kuloćom glavnog lika.

ona je meni kao andjeo

On 22.3.2020. at 14:04, Milošica said:

Hvala svima na preporukama,posebno mustang koja je obratila pažnju na ovo "a da nije mračna" :D

aaa ima jedna rookie, opustencija pandurska u LA. to gledam verno

Biću slobodan da posle samo 2 epizode preporučim Orville uz ogradu da se valjda neće sjebati, a mislim da će biti sve bolje.

U pitanju je sci fi drama/komedija, produkcija je dovoljno dobra da sve to izgleda lepo, spejsi i futuristički, a humor uopšte nije toliko loš, naprotiv. Onako, opuštajuće, zabavno, dobro je za ovo vreme, opuštajuće.

Sjebace se, ali tih prvih par ep su sjajne

Sad Cartoon GIF

Na preporuku @Blojler-a odgledao Il Capo dei Capi. Zaista dobro uradjena mini serija..

9 minutes ago, Jimmy Kowalski said:

Na preporuku @Blojler-a odgledao Il Capo dei Capi. Zaista dobro uradjena mini serija..

gde si gledao, streaming ili torent