March 16, 20205 yr Druga sezona Castle Rocka je znatno slabija od prve. Jedino vredno pohvale je sjajna Lizzy Caplan kao Annie Wilkes..
March 17, 20205 yr 6 hours ago, Pokojni Ruxin said: the outsider malo luta u sredini i osim prve 2 epizode Te prve dvije su tako dobre da sam potpuno izbacio iz glave da je King. Tek u 3. pocinje paranormalnost i malo me razocarala spoznaja. 6 hours ago, Jimmy Kowalski said: Druga sezona Castle Rocka je znatno slabija od prve. +1 U prvoj je bas pogodjena atmosfera.
March 17, 20205 yr Na cemu to ima da se gleda? Vidim da nema na HBO i Netflixu? Imam i Prime video al kaze da nije dostupno u Srbiji... kako leglno gledati?
March 17, 20205 yr Pickbox otkljucao sve, potrebno je samo napraviti nalog na njihovom sajtu.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
March 17, 20205 yr 2 minutes ago, Moća said: Pickbox otkljucao sve, potrebno je samo napraviti nalog na njihovom sajtu. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Hvala, probacu
March 17, 20205 yr 8 minutes ago, Moća said: Pickbox otkljucao sve, potrebno je samo napraviti nalog na njihovom sajtu. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk iskreno, izbor je mnjeh, ali rispekt
March 17, 20205 yr 2 hours ago, Далибор said: Na cemu to ima da se gleda? Vidim da nema na HBO i Netflixu? Imam i Prime video al kaze da nije dostupno u Srbiji... kako leglno gledati? Ja sam dosada gledao na amazon prime. Mada ga ne koristim par meseci jer je realno sranje, izbor je humoreska. Plaćao sam prvih 6 meseci dok je bio 3 eura. Doduše, vredi plaćati samo zbog 9 sezona office Edited March 17, 20205 yr by Mil@n
March 18, 20205 yr Breeders. Prva epizoda je imala par dobrih britanskih fazona. Nastavicemo gledati iako je naravno daleko preuvelicano. Poslacu preporuku nekolicini prijatelja bez dece...
March 19, 20205 yr Altered Carbon uopšte nemam želju da pogledam. Krenuo sa trećom sezonom This Is Us. I dalje voza po emocijama samo tako.
March 20, 20205 yr 9 hours ago, Host said: Kako ti se cini? Meni su prve dve epizode bile ok, a od sredine mi je postalo prilicno dosadno. U medjuvremenu je izasao i ovaj crtic sa osrednjim recenzijama. Hronoloski bi trebalo da pokriva period pre prve sezone serije. šta da ti kažem kada sam već zaboravila da sam to gledala. Prva i druga su bile ok, posle baš i ne.