Indy Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 On 28.10.2018. at 23:18, adam said: veceras na bbc-ju krece little drummer girl (le kare) https://www.imdb.com/title/tt7598448/ Evo ja tek sad gledam, i izgleda mi odlično (početak). Sem toga ima Michael Shannona, što mi je dosta.
kud u maglu Simoviću Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 (edited) 4 hours ago, Frank Pembleton said: Odgledao pola sezone ZeroZeroZero, jbga oni su potrpali sveeee unutra... Pa flešbekovi napred nazad, neće da valja... Naravno odgledaće se do kraja, ali moglo je mnogo bolje... ... Shiit has hit the fan... meni to ne smeta od trenutka kada sam glavnu ulogu dodelio paketu kokaina, nešto slično kao i puška u babel-u (sve ovo posle 6 odgledanih epizoda) ništa spektakularno, ali gledljivo e apropos le karea, tu postoji neki prećutni nesporazum između le karea i dramaturga koji su pokušali da neke od njegovih knjiga prebace na mali/veliki ekran pokušao dobošarku i odustao posle/za vreme e02 Edited March 8, 2020 by kud u maglu Simoviću
adam Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 2 hours ago, Indy said: Evo ja tek sad gledam, i izgleda mi odlično (početak). Sem toga ima Michael Shannona, što mi je dosta. i meni je pocetak bio super. posle je bilo nategnutih momenata (bar meni) al sve u svemu ok.
Ian Mancunian Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Nisam čitao LjHĐ ali ako je kao Ferante vezala tako maestralno četvoroknjižje, o vremenu (vremenima), jednom odnosu kroz ta vremena, o strahu, bedi i Jugu, onda sam možda pogrešio što se ne dovatih tetka Petkane ili sličnog dela iz opusa.
ZokiAsov Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 Zavrsene su prve sezone zero,zero,zero i autsajdera. Obe imaju visoke ocene na imdbu, a gledale su se i ovde. Finale triple nule je podsetilo na gomoru sto i ne cudi, i malo izvadilo opsti utisak, gde se uglavnom slazem sa vecinom zamerki. Malo su zbrzali pricu u Meksiku koja se zasniva na nastanku Los Zetas kartela, dok su mi kalabrezi fino delovali. Daleko je od spektakla ali moze da se odgleda. Autsajder je klasican Stiven King, malo sporo i razvuceno ali ne vozi lose. Bilo je price da je u pitanju mini serija, ali meni mirise da ce biti druge sezone
alec harvey Posted March 9, 2020 Posted March 9, 2020 scenario ko da je pisao sem rockvell iz sedam psihopata (mora shoot out na kraju) a ne richard price,,,veliki flop cela serija , nabijali atmosferu sa nekim cudnim kadriranjem, sve cekas da se nesto desi i na kraju - trt... zali boze vremena Ovako je i jedino moglo da se gleda - jednom nedeljno.
čekmeže Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Za moje niske standarde autsajder je ok. Bilo mi smešno na kraju kada ga ubijaju ko Raspućina (i verovatno ga nisu ubili).
Jimmy Kowalski Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 Dobar Outsider. U potpunosti uspela adaptacija Kingove price, sto i ne cudi posto je Richard Price vodio glavnu rec. Izuzetno jaka glumacka ekipa, bas svi likovi dobro pogodjeni. Druga sezona je sasvim izvesna..
Arkadija Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 I meni se Outsider svideo. Imali su baš jak početak, posle druge epizode se to malo smirilo i išlo je sporijim tempom do kraja, ali nije mi bilo dosadno.
jorma shparga Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 +1 za Autsajder, s tim sto je poslednja epizoda ipak malo smanjia ukupnu ocenu a sto se nastavka tice, bojim se da ce ga biti ali da ce biti losiji ( i to bitno)
mustang Posted March 10, 2020 Posted March 10, 2020 9 minutes ago, ducca said: Jel overio ko Hunters? ako je na netflix, ne secam se.
Ros Posted March 11, 2020 Posted March 11, 2020 8 hours ago, ducca said: Jel overio ko Hunters? ja upravo gledam. meni je super.
Recommended Posts