Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 kada izbacuju 000?Ja video na HBOOD... Shiit has hit the fan...
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 tamo se i emituje mislio sam kojim danima izbacuju nove epizode
kud u maglu Simoviću Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 zerozerozero pominje se par postova iznad
Bright Billy Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 nule su konstrukcija radi konstrukcije. nabili su sav kriminal ovog sveta u jednu mini seriju, al im to nije bilo dosta nego su i malo terorizma dodali. cist senzacionalizam bez trunke logike u radnji. razocarao me savijano, ako je on uopste pisao to...
Frank Pembleton Posted March 5, 2020 Posted March 5, 2020 tamo se i emituje mislio sam kojim danima izbacuju nove epizode Vidim da je 6 izbačeno a mislim da 7 i 8 do 10.04... Shiit has hit the fan...
jorma shparga Posted March 6, 2020 Posted March 6, 2020 On 5.2.2020. at 15:48, jorma shparga said: Izraelski Casni sudija ( pickbox) vise nego solidna ( bar prva trecina sezone...) Mozda nije u rangu Our boys-a ali su opet glumci odlicni! Druga sezona znatno losija , s tim da su poslednju epizodu kao da su prepustili onom malom naprednjaku koji pise scenario za Juzni Vetar Stvarno se ne secam da sam gluplje razresenje serije skoro odgledao ...
ZokiAsov Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 On 5.3.2020. at 19:40, Bright Billy said: nule su konstrukcija radi konstrukcije. nabili su sav kriminal ovog sveta u jednu mini seriju, al im to nije bilo dosta nego su i malo terorizma dodali. cist senzacionalizam bez trunke logike u radnji. razocarao me savijano, ako je on uopste pisao to... Da ono akcijanje sa islamistima u africi je bas nepotrebno
morgana Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 ispada da sam ja jedina kojoj moja genijalna prijateljica nije gledljiva. cijenim (u prvoj knjizi, samo nju sam citala i gledala) pripovjedacku umjesnost, ali sve ostalo mi je kao malo bolja ljiljana habjanovic djurovic.
maheem Posted March 7, 2020 Posted March 7, 2020 15 minutes ago, Skyhighatrist said: Počela četvrta sezona Better things. Pamela <3 Pustiću je malo da odmakne pa ću da se sladim. Odličnog materijala ima u BT
Frank Pembleton Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 Odgledao pola sezone ZeroZeroZero, jbga oni su potrpali sveeee unutra...Pa flešbekovi napred nazad, neće da valja...Naravno odgledaće se do kraja, ali moglo je mnogo bolje... ... Shiit has hit the fan...
Tresko Posted March 8, 2020 Posted March 8, 2020 11 hours ago, morgana said: ispada da sam ja jedina kojoj moja genijalna prijateljica nije gledljiva. cijenim (u prvoj knjizi, samo nju sam citala i gledala) pripovjedacku umjesnost, ali sve ostalo mi je kao malo bolja ljiljana habjanovic djurovic. Ma nisi jedina. Meni je dosadno do zla boga. I evo razjasni mi ti na šta me podseća. Na LjHDj.
Recommended Posts