Jump to content

O serijama

Featured Replies

11 hours ago, Čutura said:

sin je toliko iritantan da sam zbog njega odustao..

a jbg on i treba da bude dete debil...

• Replies 22.8k
  • Views 2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Search mi ne pomaže pa ne znam jel su bile spominjane dve švedske serije, alska mig i love and anarchy. Dajte mi znak ako nisu da krenem sa hajpom.   https://www.imdb.com/title/tt9325320/

• Sludge Factory
    Sludge Factory

BB ne zasluzuje ni u prvih 50 da bude, u sustini je serija jedno veliko jaje. Jeste bilo ok da se gleda dok je isla, ali tesko da bih uzeo ponovo da je gledam.

Posted Images

Hvala za preporuku za Exit, odlicna je, ima na pickboxu. Bas lepo prikazuje taj svet, bahacenje, razvaljivanje...

Za mene je isto Exit bas pozitivno iznenadjenje. Sto se mene tice najbolja nova serija u 2020 do sada...

The Sinner

inteligentno, nije lose uopste. Malo je ritam sporiji ali i to ima svoje.

Malo mi Bil Pulman smeta/zasmejeva me svojim pregljumljivanjem, iste face pravi kao u komedijama koje je ranije snimao, ne  mogu to da izbacim iz glave. Prosto visi u vazduhu sve vreme. Doduse u drugoj sezoni je taj zrikavi pogled dosta redukovao, ali jos uvek je tu.

Dzesika Bell odlicna ali prelepa za ulogu, mogao je i tu drugaciji kast da bude.

Steta jer prica je sasvim dobra.

Edited by Caligula

The morning show

neocekivano dobra. Preporuka. Ne zajebavaju se sa temama

+1 za Jutarnji program, pisao sam već.

Odgledao Exit. Pitko je i brzo ide, epizode po pola sata. Hvala za preporuku.

Edited by mraki

Valja li Doctor Foster prva sezona, gledao neko?

Gledao, po meni dobre obe sezone, mada mnogima se nije svidela druga.

Veceras pocinje homeland poslednja sezona

Edited by mustang

u jbt, to jos traje

20 sezona? :D

To i ono sranje od Blackilsta nece nikad ukinuti. :D

Ubise Ray Donovana makar.

Novi Narcos loš, uninvolving, gluma kao u sapunicama, prvih 5 epizoda se skoro ništa i ne dešava... :sad:

Nisam gledao te "pape" vtedi li to?

... Shiit has hit the fan...

meni su bile odlicne i prva i druga sezona, ja sorentina jako volim i skroz imaju njegov pecat, rediteljski. vizuelno savrsene, sa akcentovanjem svakog detalja, ludim scenama, savrsenom muzikom, sve je nekako i erotizovano, ma koja tema bila... dakle, ja jesam ljubitelj, cak mi se novi papa tj malkovic vise svideo od dzada... no, ima i onih koji nisu odusevljeni, te me nemoj slepo slusati :D