jorma shparga Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 11 hours ago, Čutura said: sin je toliko iritantan da sam zbog njega odustao.. a jbg on i treba da bude dete debil...
stajebrebilo Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Hvala za preporuku za Exit, odlicna je, ima na pickboxu. Bas lepo prikazuje taj svet, bahacenje, razvaljivanje...
bags Posted February 6, 2020 Posted February 6, 2020 Za mene je isto Exit bas pozitivno iznenadjenje. Sto se mene tice najbolja nova serija u 2020 do sada...
Caligula Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 (edited) The Sinner inteligentno, nije lose uopste. Malo je ritam sporiji ali i to ima svoje. Malo mi Bil Pulman smeta/zasmejeva me svojim pregljumljivanjem, iste face pravi kao u komedijama koje je ranije snimao, ne mogu to da izbacim iz glave. Prosto visi u vazduhu sve vreme. Doduse u drugoj sezoni je taj zrikavi pogled dosta redukovao, ali jos uvek je tu. Dzesika Bell odlicna ali prelepa za ulogu, mogao je i tu drugaciji kast da bude. Steta jer prica je sasvim dobra. Edited February 7, 2020 by Caligula
mustang Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 The morning show neocekivano dobra. Preporuka. Ne zajebavaju se sa temama
mraki Posted February 8, 2020 Posted February 8, 2020 (edited) +1 za Jutarnji program, pisao sam već. Odgledao Exit. Pitko je i brzo ide, epizode po pola sata. Hvala za preporuku. Edited February 8, 2020 by mraki
FPLS Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Valja li Doctor Foster prva sezona, gledao neko?
mraki Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 Gledao, po meni dobre obe sezone, mada mnogima se nije svidela druga.
mustang Posted February 9, 2020 Posted February 9, 2020 (edited) Veceras pocinje homeland poslednja sezona Edited February 9, 2020 by mustang
MiddleClass Posted February 10, 2020 Posted February 10, 2020 To i ono sranje od Blackilsta nece nikad ukinuti. Ubise Ray Donovana makar.
pariah Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Novi Narcos loš, uninvolving, gluma kao u sapunicama, prvih 5 epizoda se skoro ništa i ne dešava...
Frank Pembleton Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 Nisam gledao te "pape" vtedi li to? ... Shiit has hit the fan...
nezvanova Posted February 15, 2020 Posted February 15, 2020 meni su bile odlicne i prva i druga sezona, ja sorentina jako volim i skroz imaju njegov pecat, rediteljski. vizuelno savrsene, sa akcentovanjem svakog detalja, ludim scenama, savrsenom muzikom, sve je nekako i erotizovano, ma koja tema bila... dakle, ja jesam ljubitelj, cak mi se novi papa tj malkovic vise svideo od dzada... no, ima i onih koji nisu odusevljeni, te me nemoj slepo slusati
Recommended Posts