pariah Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 https://www.mycanal.fr/articles/series/le-bureau-des-legendes-tourne-sa-saison-5?fbclid=IwAR0SJNUXaNI9k9fPNNOjTtq2oys-6dvVJlBBsq1mWHKKHCGoJeidHli0qBA WTF?
Frank Pembleton Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 https://www.mycanal.fr/articles/series/le-bureau-des-legendes-tourne-sa-saison-5?fbclid=IwAR0SJNUXaNI9k9fPNNOjTtq2oys-6dvVJlBBsq1mWHKKHCGoJeidHli0qBA WTF?Sjebaće ga skroz... ...shiit has hit the fan...
Jimmy Kowalski Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Pa niste valjda ocekivali da ostane nepoznato sta se desilo sa glavnim likom serije? Znalo se odmah da ce biti i 5. sezone, a u principu mogu da teraju tako u nedogled. Vidim da ce Kassovitz i da rezira neke epizode, to nije lose..
pariah Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Na trećoj sezoni su trebali da stanu. Onda bi to bilo malo remek delo. Četvrta je očajna, raspad sistema i što je najvažnije, koliko me sećanje služi nema nikakvog cliffhangera, da ne spojlerišem ljudima, na koji bi mogla da se nadoveže nekakva peta sezona. Iz tog razloga me zapanjilo "ma kakva sad peta jebena sezona". Kako? Zašto? Kome? Čemu? Neka štancaju, ko ih jebe, iz principa neću da gledam.
Jimmy Kowalski Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Kako nema cliffhangera, kada je ostalo da nagadjamo sta je bilo sa Maloutruom. Tako su i planirali da 5. sezona bude nastavak. Meni 4. sezona nije toliko slabija od prethodnih, iste stvari koje su me nervirale ranije (sve oko Marine) su i dalje prisutne, ali dobre stvari opet pretezu pa je gledljivo.
Čutura Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 3 hours ago, Jimmy Kowalski said: Pa niste valjda ocekivali da ostane nepoznato sta se desilo sa glavnim likom serije? Znalo se odmah da ce biti i 5. sezone, a u principu mogu da teraju tako u nedogled. Vidim da ce Kassovitz i da rezira neke epizode, to nije lose.. tacno, isto sam rekao odmah po zavrsetku prethodne sezone..
pariah Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Zar kraj usrane četvrte sezone nije scena kada: Spoiler popije nekakav otrov, ostaje u nekoj kućetini sam, svi agenti se pokupiše i odoše, požar, dim, pičke materine i on tone u tu nekakvu komu u zapaljenoj kući i zadnje scene koje mu se ukazuju su slike njegove kćerke i one ljubavi njegovog života u nekakvom kafeu kako piju piće? Opet ponavljam- treća sezona i zadnja epizoda sa njegovim odlaskom u maglu i sa onim imaginarnim kerom je vrh. Čovek sam od reči i bojkotujem.
Čutura Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 ti pretpostavljas da je on popio onaj caj al to se nije videlo.
pariah Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Okej. To mi je promaklo. Promaklo jer sam celu četvrtu odgledao na autopilotu, jer mi je čitava bila uninvolving.
Mil@n Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 Počeo sam handmaids tale, posle tri epizode mi je ok, al samo ok, valjda će se zapetlja malo.
Arkadija Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 10 hours ago, Mil@n said: Počeo sam handmaids tale, posle tri epizode mi je ok, al samo ok, valjda će se zapetlja malo. +1 posle druge sam pomislila, ok, ovo je sada već dosta za uvod.
Marvin (Paranoid Android) Posted June 7, 2019 Posted June 7, 2019 12 hours ago, pariah said: Na trećoj sezoni su trebali da stanu. Onda bi to bilo malo remek delo. Četvrta je očajna, raspad sistema i što je najvažnije, koliko me sećanje služi nema nikakvog cliffhangera, da ne spojlerišem ljudima, na koji bi mogla da se nadoveže nekakva peta sezona. Iz tog razloga me zapanjilo "ma kakva sad peta jebena sezona". Kako? Zašto? Kome? Čemu? Neka štancaju, ko ih jebe, iz principa neću da gledam. Upravo. Ironično, oni su svakako napravili taj neodređeni kraj znajući da će tražiti novac za S4 pa da bude kao cliffhanger, ali eto tako kakav su kraj tu napravili bi savršeno legao za kraj kraj kraj. Gotovo. Odlazi u noć i u maglu i ćao, nema više.
Frank Pembleton Posted June 8, 2019 Posted June 8, 2019 On 7.6.2019. at 10:54, Marvin (Paranoid Android) said: Upravo. Ironično, oni su svakako napravili taj neodređeni kraj znajući da će tražiti novac za S4 pa da bude kao cliffhanger, ali eto tako kakav su kraj tu napravili bi savršeno legao za kraj kraj kraj. Gotovo. Odlazi u noć i u maglu i ćao, nema više. Definitivno onaj krj sa kerom je sasvim ok zavrsetak i ostanak serije kao jedne od boljih... Ostalo, meh...
Frank Pembleton Posted June 9, 2019 Posted June 9, 2019 Odgledao Suburu s01 nije loše......shiit has hit the fan...
ToniAdams Posted June 10, 2019 Posted June 10, 2019 16 hours ago, Host said: Au, kako zakiva Fleabag. Malo sam se zaljubio U popa Il u zubatog? Il u poyadinca?
Recommended Posts