Hobbit slayer Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 Ja radije konzumiram špricere pre kunta, ali i Good Omen je pitak... Lagao bih da mi je leglo kao npr. Fleabag ili Derry Girls, ali nisam ni odustao na početku druge epizode kao sa zadnjom sezonom GoT... 6/10Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
FPLS Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 The Victim Dobra, bas dobra mini-serija. Odlicna gluma, dozirani tvistovi i prikladan, efektan zavrsetak. Ko voli britanske krimi drame, preporuka. Ako je jos neko overio i zna za nesto slicno, pisite obavezno.
svashtabezneshto Posted June 1, 2019 Posted June 1, 2019 ja, mislim da sam i napisala ovde. sjajna serija. ima je na pickboxu, pa ko hoće. a ja sam je gledala par dana pre uvođenja doživotne kazne zatvora za ubistvo dece u kz, te mi je i iz tog razloga bila zanimljiva.
adam Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 imam zesci problem s bosch estetikom tako da sam odustao posle par sezona - a i to sam se mucio. prica vrlo dobra, klasicni us pandurski tv krimic (koji, da ne bude zabune, bas volim) likovi ok, gajba ok, muzika jos bolja al jebote - sve presminkano, napudrano, provuceno kroz filtere, sljasti! nema sanse da se uzivim. trpeo koliko god sam mogao i batalio. steta.... da je samo malo strokavije i zivotnije gledao bih s velikim zadovoljstvom.
Haralampije Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 pa to je LA Odgledao The Hot Zone https://www.imdb.com/title/tt4131818/?ref_=fn_al_tt_1 ,vise nego korektno
hansolo Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Good Omens: Onako Smitova "Dogma" sreće "Stranger things" recimo ali sve u Midsomer ambijentu. Malo su previše pumpali mesecima priču pa sam očekivala nešto epohalno ali ovo je ispalo dobro za subotnji bindž. Ono što zaista vredi je humor, dijalozi i Tenant i M. Šin koji su perfektni. Ja volim tu knjigu pa mi je leglo. Ostatake ekipe je uglavno cameo varijanta kao na pokretnoj traci. Nije sporo, ima tu i tamo malo razvlacenje, duhovito je sasvim dovoljno, ima dosta referenci na popularnu kulturu i internet fenomene (mesto je našla čak i Hamova b. ocrtana u sivoj trenerci ) ... sve u svemu zabavno.
mustang Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 (edited) svidja mi se poslednja epizoda kako su je raspleli i crowley demon Edited June 2, 2019 by mustang
nisam ja Posted June 2, 2019 Posted June 2, 2019 Bome ova kvaka 22 mi je sledeća na repertoaru. To sam tek sad ufatio reklamu. Samo da završim genijalnu prijateljicu večeras. Got gledam na 2%. Sapunica jebena. Besa se ugasila sama od sebe. Cernobil preksutra gotov.
Mil@n Posted June 3, 2019 Posted June 3, 2019 19 hours ago, adam said: imam zesci problem s bosch estetikom tako da sam odustao posle par sezona - a i to sam se mucio. prica vrlo dobra, klasicni us pandurski tv krimic (koji, da ne bude zabune, bas volim) likovi ok, gajba ok, muzika jos bolja al jebote - sve presminkano, napudrano, provuceno kroz filtere, sljasti! nema sanse da se uzivim. trpeo koliko god sam mogao i batalio. steta.... da je samo malo strokavije i zivotnije gledao bih s velikim zadovoljstvom. Promeni mod slike na tvu ili podesi sliku kako ti odgovara pa uživaj ko čovek. :P
3opge Posted June 5, 2019 Posted June 5, 2019 GOOD OMENS : neverovatna parada majmunisanja i kica utrpana u nedotupavnu pricu. najgore sto je Gaiman napravio.
mraki Posted June 6, 2019 Posted June 6, 2019 On 1.6.2019. at 21:08, FPLS said: The Victim Dobra, bas dobra mini-serija. Odlicna gluma, dozirani tvistovi i prikladan, efektan zavrsetak. Ko voli britanske krimi drame, preporuka. Ako je jos neko overio i zna za nesto slicno, pisite obavezno. Odgledah ovo, ali sam nekako uspeo da preskočim 3. epizodu Nije loše sve u svemu.
Recommended Posts