mraki Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 On 13.5.2019. at 20:49, autsajder said: Konfuzna priča, banalno finale. Tokom prve sam razmišljao o mogućnosti da ih Australian Open tuži zbog logoa, toliko je inspirativna. Hvala, što sam se više raspitivao, više sam gubio interesovanje
Skyhighatrist Posted May 21, 2019 Posted May 21, 2019 On 20.5.2019. at 12:42, Joe D said: Gleda li ko What we do in the shadows, i da li valja cemu? Ja gledam i totalno mi je super Nandor isti Mitrović
Arkadija Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 9 hours ago, Milosh76 said: Odlican The Blacklist, ponovo preokret... Bice sigurno sedme sezone Zajebavaš? Mene je ova sezona smorila više nego prošla i opet sam je napustila još dok je Redington bio u zatvoru. Jel dovoljno da odgledam samo poslednju epizodu ili ima još neka bitna?
MiddleClass Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 1 hour ago, Arkadija said: Zajebavaš? Mene je ova sezona smorila više nego prošla i opet sam je napustila još dok je Redington bio u zatvoru. Jel dovoljno da odgledam samo poslednju epizodu ili ima još neka bitna? Nista nisi propustila.
Mil@n Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 58 minutes ago, Bright Billy said: cetvrta sezona gomore je najbolja do sad... Nisam baš siguran, rasipali su se puno u prvih par epizoda, previše su razrađivali neke stvari koje nisu toliko bitne za suštinu, potrošili cele epizode na neke priče... Ali kraj obećava, čeka me još 2. Svakako je odlično i dalje.
Milosh76 Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Zajebavaš? Mene je ova sezona smorila više nego prošla i opet sam je napustila još dok je Redington bio u zatvoru. Jel dovoljno da odgledam samo poslednju epizodu ili ima još neka bitna?Objasne ko je Redington, pa onda zakuvaju u poslednjoj epizodi. Ako si gledala do sada, odgledaj i do kraja. Bitne su poslednje 3-4 tu dolazi do raspleta i novog zapleta.
napadaj Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Gledam Bosch. Dobra je, ali nije u rangu najboljih. Boš nije ni Pemblton, ni MekNalti, a ni ostali nisu tako dobri u svojim ulogama kao ekipa iz The Wire i Homicide. Taman je malo preko osmice prava ocena, kao što je na IMDB overall.
Frank Pembleton Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 4 hours ago, Bright Billy said: cetvrta sezona gomore je najbolja do sad... Nije mozda najbolja, ipak je Ciro zakon, ali lepo su "preboleli" njegov nestanak... Zaista ozbiljno uradili, i otvorili vrata za dalje...
Jumanji Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 killing eve 2, joooj kad ih videh ponovo zajedno E pocela sam da gledam, doduse tek 4.ep.. super su "tandem" : )
maheem Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Gotova 3.sezona Better Things. Pamela Adlon je i bez Louis CKa uradila fantastičan posao
nautilus Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 The OA ko voli parapsiholoske misterije nek se dohvati zaliva pirata. fino za ubiti vreme.
Lezilebovich Posted May 22, 2019 Posted May 22, 2019 Prva ili I druga sezona ? Meni je e1s2 bila toliko glupa, da sam na pola prekinuo
Recommended Posts