3opge Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 On 10.5.2019. at 17:33, Renegade said: Sneaky Pete sezona 3 je dostupna. prve dve odgledao, dosta lose i dosadno
mraki Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 (edited) Gledao neko The OA? Vidim da je skoro bila druga sezona, a ja nisam ni prvu... Edited May 13, 2019 by mraki
autsajder Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 1 hour ago, mraki said: Gledao neko The OA? Vidim da je skoro bila druga sezona, a ja nisam ni prvu... Konfuzna priča, banalno finale. Tokom prve sam razmišljao o mogućnosti da ih Australian Open tuži zbog logoa, toliko je inspirativna. Černobil je ozbiljno počeo. Bilo mi krivo kad se završio pilot, ide na dobro. Jezivo je dobar kadar hučećeg plamena zapaljenog jezgra, što niko nije vidio svojim očima i doživio da opiše. Poput crne rupe, donedavno. Ta priča je sama po sebi fascinantna, naročito koliko je slaba bila opšta svijest o rizicima i opasnosti od radijacije. Čak i stanovnici Pripjata pred prizorom eksplozije i požara nisu hitno krenuli sami put pod noge. Nekoliko hiljada žrtava je ostalo zapisano u zvaničnim izvještajima, ali ne može se sa sigurnošću tvrditi da među 600.000 golorukih likvidatora razvaljene elektrane u narednim decenijama nije bilo ko zna koliko umrlih zbog tog posla. Grinpis (dobro, Grinpis) pominjaše nekih 200.000.
Pokojni Ruxin Posted May 13, 2019 Posted May 13, 2019 (edited) The OA je papazjanija koja sebe shvata malo suviše ozbiljno. Ima talking psychic octopus u drugoj sezoni, though... Ako smo već kod netflixa bolje gledaj russian doll...ili sex education ako si tinejđer...ili spomnjani glow ako si feministkinja kao host i ja Edited May 13, 2019 by Pokojni Ruxin
Arkadija Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 Černobil udara u stomak i ostavlja težak osećaj i posle nekoliko sati od gledanja epizode.
mraki Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 +1 Ali odlično uradjeno, zaista. Drugu ću tek da gledam.
Jumanji Posted May 14, 2019 Posted May 14, 2019 I meni se bas dopala prva, citala sam o tome nekada dosta. Samo mislim da cu da saceksm da izadju jos te tri pa onda natenane.
mustang Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 (edited) pocela chernobyl... uzas uzas uzas. jadni ljudi, jadne generacije, jadna priroda...treba nas sve vaporizovati. depresija me momentalno uhvatila i taj ljudski ego fakin fak...kako sam alergicna na to nemate pojma. Edited May 17, 2019 by mustang
nisam ja Posted May 17, 2019 Posted May 17, 2019 Praštajte, mrzi me tražiti, gde se ono ima gledati besa?
John Coltrane Posted May 19, 2019 Posted May 19, 2019 Frisko na HBO, mini serija po cuvenom romanu, sta ja znam, posle 2 epizode meni prija ova laka zabava (a ima i taj momenat kad procitas knjigu pre 100 godina pa mozes sam sa sobom da repliciras). https://www.imdb.com/title/tt5056196/?ref_=fn_al_tt_1
Recommended Posts