Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted
6 hours ago, Milosh76 said:

Ja gledam kako izlazi na Fox Crime... ponedeljkom u 22h, mislim da je peta bila pre 2 dana.

Pa, zakasnio sam, zato i trazim

Posted

imam još tri epizode da završim 'trust'. dobro je. svi su elegantno ludi, ali ih ludilo vozi različitim kolosecima i stvara spiralu jednog istog zapleta.

sviđa mi se epoha, sedamdesete uz vraćanje u šezdesete. rim, a i ostatak italije, bih uvek mogla da gledam. lepi, vedri kadrovi u kontrastu sa hladnoćom i proračunatošću karaktera. preporuka.

probala sam 'kiling eve', pogledala čak dve epizode. jasno mi je da prava priča tek počinje, ali ne mogu. plastična mi je i obe glavne glumice me nerviraju.

moguće da serija blago parodira žanr, u tome bi mogao biti kvalitet, ali ne ide mi.

Posted
6 hours ago, vookela said:

Gomorra S4 pocinje 29.3.

Sjajne vesti, samo verovatno ce morati da se dodatno saceka dok dodje na HboGo :(

Posted
6 hours ago, Haralampije said:

Project Blue Book  

https://www.imdb.com/title/tt6632666/

izgleda gledljivo, jel probao neko?

Isti je fazon kao x files samo sto se ovo dogadja u pedesetim i misterije su vezane za NLOe, imaju zavjere vlasti plus ruske spijune. Meni je ok mada mi je malo iritantan koncept sa misterijama koje nikad potpuno ne riješe.

Posted
17 hours ago, Frau Gabrijela said:

imam još tri epizode da završim 'trust'. dobro je. svi su elegantno ludi, ali ih ludilo vozi različitim kolosecima i stvara spiralu jednog istog zapleta.

sviđa mi se epoha, sedamdesete uz vraćanje u šezdesete. rim, a i ostatak italije, bih uvek mogla da gledam. lepi, vedri kadrovi u kontrastu sa hladnoćom i proračunatošću karaktera. preporuka.

probala sam 'kiling eve', pogledala čak dve epizode. jasno mi je da prava priča tek počinje, ali ne mogu. plastična mi je i obe glavne glumice me nerviraju.

moguće da serija blago parodira žanr, u tome bi mogao biti kvalitet, ali ne ide mi.

Dobro je sto si odustala od Killing Eve, posle je sve gore 

Posted

+1

(to izgleda samo momci mogu da gledaju, mi curice smo listom zgrozene ovom serijom :tongue:)

Posted (edited)

meni je killing eve bas odlicna :)

i ona druga iste autorke, kako se zove, fleabag valjda. danas citam, u maju ide nova sezona.

Edited by morgana
Posted
3 minutes ago, morgana said:

meni je killing eve bas odlicna :)

i ona druga iste autorke, kako se zove, fleabag valjda. danas citam, u maju ide nova sezona.

i meni je fleabag odlična. hvala onima koji su preporučili.

eve mi nije čučnula.

Posted

Russian doll fino prošla, lagana, nenametljiva. 

Spoiler

Ep kad vidja djevojcicu sam gledao oko ponoci, sam u sobi. Okrenem se, moj klinac (7 god) stoji na vratima - usrao sam se ziv!

Posted

jel može da se uključi u house of cards  od ove sezone, gledao sam samo prvu i počeo drugu

Posted

Nema potrebe to da radis sebi

Posted
13 hours ago, ultra plasticni said:

Nema potrebe to da radis sebi

+111