Jump to content
IGNORED

O serijama

Mr.Smith

Recommended Posts

Posted

Razočarali me francuski špijuni. Za srce me ujeli. Trebalo je da se završi posle treće sezone i one scene kada on samo sa ruksakom odlazi u maglu a za njim onaj imaginarni pas. 

On 13.12.2018. at 15:53, Frank Pembleton said:

Ja kad sam cuo za nastavak . bas se zapitao, zasto bre kad je ono do jaja kraj....

:cry:

mozda bude i pete sezone, nismo videli dal je malotru stvarno popio caj ili ga je samo probao pa prosuo ;) 

Posted

Le bureau des legendes otkida...

Mislim da je ovo kraj serije (tako bi trebalo da bude).

Posted (edited)
18 minutes ago, Frank Pembleton said:

Ima li titlova?

ima neki skrnavi engleski..ako pomalo razumes ruski, arapski i francuski onda moze da se gleda :nobles:

Edited by Čutura
Posted

Jel neko gledao Berlin Station novu sezonu?

Posted
2 hours ago, Frank Pembleton said:

Ima li titlova?

imas i srpske, odlicni su, za sada do 7. epizode (i na prijevodima i na titlovima)

Posted

ja gledao prve dve epizode kominskog onomad, nije delovalo mnogo zabavno. barry i cobra kai zato razbijaju.

Posted

ajd' i ja cu je sad pustiti... mada, nesto bas i nisam odusevljena serijom, ali kada sam vec dve odgledala, nek' ide zivot :-) 

inace, rut je u aferi odlicna, ovde mi bledunjava (zapravo, taj lik je napisan nekako tunjavo, nista ja tu sem neverice, soka koji su kod nje proizveli nekakvu ravnu emociju, ukocenost, nisam videla.... mozda sad u poslednjoj sve to u njoj nekako i ''vrisne''?)

Posted

Odgledala Mrs Wilson. Meni je dobra mini-serija. Major Alek je baš bio lik. Koliko žena , koliko dece i sve ih je , izgleda, iskreno voleo.

Posted

glasovali su bauštelci samo

:fantom: