Pokojni Ruxin Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 (edited) ^Izbacili su odmah svih 10 epizoda pošto je striming (amazon) Edited December 4, 2018 by Pokojni Ruxin
ultra plasticni Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Fala za tip Duruti, taman da premostim do TD
nezvanova Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 je l' gledao neko medicijeve? kakvi su utisci?
nezvanova Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 mene brine mejden, uzasan mi bio u bodyguardu. ali su mi prica, a i sama firnca obecavajuci
Кристофер Лумумбо Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 11 hours ago, Bright Billy said: last kingdom se poprilicno popravio u trecoj sezoni... jel to znaci da treba da prezivim prve dve sezone? razmisljam da pocnem da gledam poslednja sezona narcosa bas slaba.
Skyhighatrist Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Nightflyers ne izgleda loše (pogledao tek prvu)...
Bright Billy Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 (edited) 5 hours ago, Кристофер Лумумбо said: jel to znaci da treba da prezivim prve dve sezone? razmisljam da pocnem da gledam poslednja sezona narcosa bas slaba. nije bas prezivljavanje al je bilo relativno tanko. medjutim, od kako su vikinzi utanjili ova mi deluje sve bolje i bolje. meksikanci su mi na nivou kali kali kartela. losiji od prve dve al moze da prodje... Edited December 5, 2018 by Bright Billy
gervasius twinkleminkleson Posted December 5, 2018 Posted December 5, 2018 Meni Last Kingdom bolji od vikinaga, tj zabavniji. Nije svakako vrhunska serija.
mustang Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 pratim chicago pd...jason beghe aka hank voight rodjen da bude pandur! legla mu uloga samo tako
rooney Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 22 minutes ago, mustang said: pratim chicago pd...jason beghe aka hank voight rodjen da bude pandur! legla mu uloga samo tako I ja je mnogo volim. Samo sto, kad sam je otkrio, bile su vec 4 sezone pa sam ih odgledao u jednom cugu. Sad mora da se ceka Cetvrtak da bih odgledao.
Jean-Luc Picard Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 6 hours ago, mustang said: pratim chicago pd...jason beghe aka hank voight rodjen da bude pandur! legla mu uloga samo tako Ja sam...spletom okolnosti u koje ne bih sada da ulazim , odgledao nekoliko prvih epizoda Chicago Vatrogasaca i tu se pojavljuje kao izrazito negativan lik. Od tada mi je toliko odvratan da nema šanse da se nateram da krenem da gledam Chicago policajce.
Arkadija Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 On 5.12.2018. at 3:20, Skyhighatrist said: Nightflyers ne izgleda loše (pogledao tek prvu)... Ovo je miš-maš Event Horizona i Solarisa i bez dinamike. Da li može da se snimi SF serija bez velikog palamuđenja? Potrošene su 2 epizode na jurcanje po letelici, bez velikog smisla i razloga. Da ne spominjem što u prvoj sceni prve epizode saznamo kako se završilo.
mustang Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 9 hours ago, Jean-Luc Picard said: Ja sam...spletom okolnosti u koje ne bih sada da ulazim , odgledao nekoliko prvih epizoda Chicago Vatrogasaca i tu se pojavljuje kao izrazito negativan lik. Od tada mi je toliko odvratan da nema šanse da se nateram da krenem da gledam Chicago policajce. to neke pocetnenepizode fire? moram to da pogledam da vidim o cemu pricas...hank voight je institucija
Milosh76 Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 (edited) Jel neko gledao pocetak trece sezone Berlin Station? Na prijevodi-online izasao prevod za Biro.. S04E01 Edited December 8, 2018 by Milosh76
Recommended Posts