Frank Pembleton Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 Kakav je onaj Dvojnik, videh ga na HBO GO?...shiit has hit the fan....
Mil@n Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 11 hours ago, J-♣ said: Sitna zamerka za Terror. Pri sunčanim scenama na tlu, nekako mi je Sunce "visoko" za artičke prilike u kasno proleće ili rano leto, bez obzira što je Sunce tada tamo u najvišoj tačci. Nekako mi upadljiv taj ugao Sunca, vidi se po čoveku kad stoji i po njegovoj senci. Jbt, dobro si rekao, ja pustio da se skida, mogao sam se zajebati i gledati te da mi nenormalan položaj sunca sve sjebe :(
kud u maglu Simoviću Posted April 17, 2018 Posted April 17, 2018 to može samo neko sa iskustvom od nekoliko polarnih expedicija da primeti nastavi slobodno sa kupovinomtm
Arkadija Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Odličan je Teror, juče sam konačno počela da ga gledam. Epizode prođu u tren oka.
Haralampije Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Malo preterujete sa hvalospevima glede Terora.Kako serija odmice, sve je dosadnija i predvidljivija.Naravno , na kraju , zna se ko treba da pretekne.Vrlo prosecno
jms_uk Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 Zbindzovao sam sinoc prvih 8 epizoda Counterpart-a - nije lose uopste. Danas cu i poslednje dve, bas me interesuje kako ce da zavrse, pogotovo posle cliffhanger-a na kraju 8. epizode.
Čutura Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 zavrsili su tako da sam ja do pre neki dan cekao jedanaestu epizodu, nisam ni primetio da su zavrsili
jms_uk Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 1 hour ago, Čutura said: zavrsili su tako da sam ja do pre neki dan cekao jedanaestu epizodu, nisam ni primetio da su zavrsili In February 2018, Starz announced that production had begun in Berlin on the second season.
Lancia Posted April 18, 2018 Posted April 18, 2018 3 hours ago, jms_uk said: Zbindzovao sam sinoc prvih 8 epizoda Counterpart-a - nije lose uopste. Danas cu i poslednje dve, bas me interesuje kako ce da zavrse, pogotovo posle cliffhanger-a na kraju 8. epizode. ja cu veceras. cips i pivo spremni.
Frank Pembleton Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 Nije meni taj Dvojnik loš, posle 3 epizode.......shiit has hit the fan....
ToniAdams Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 dobar je teror, stvarno ozbiljnu zamerku nemam, jako lepo oslikava raspad jednog drustva i kreiranje novih entiteta pod sumanutim okolnostima, super sve to funkcionise, jako lepo je uslikano i gluma je, reko bih, besprekorna. ali, koliko bi sve bolje bilo da mesto onog preraslog bosanca nurkicevog rodjaka imamo neku obicnu a opet megazajebanu duplo vecu medjedinu. mimo telepatske veze sa mutavom, stvarno ne vidim sta je vise potrebno za jednog kvalitetnog nadnaravnog monstera. i jedno mi nije jasno, motivacija mutave da se onomad samoinicijativno prikljuci posadi, da li je to bio neki poslednji pokusaj da ipak ostane kolko tolko obicno ljucko bice zenskog roda, ili sta vec.
ToniAdams Posted April 19, 2018 Posted April 19, 2018 (edited) ma nisam nista otkrio jbg, sem da je lose dizajniran monster. ovo drugo stvarno nije nikakav spec podatak. sori svakako, zaneo sam se. Edited April 19, 2018 by ToniAdams
Recommended Posts