Ariel Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ribo, jel ti čitaš šta su ljudi napisali ili pričaš sama sa sobom? I još citiraš Kaićevu neku nebulozu, auuu, forumi će poželjeti Šimeta i Kima, a Šimeta i Kima nigde biti neće...
Ravanelli Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) makar ima vremena koliko ova dvojica zajedno... što niko nije verovao da je moguće u realnosti gde dan traje 24h. inače twitter je ludilo. stavila fajgeljevu i geringovu sliku iz lova i tako ih uporedila. meni bilo žao moje antifa majice. Edited November 7, 2014 by Ravanelli
Caligula Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) ... ovo je laz, niko nije isao nigde na razgovor. Znam iz prve ruke. Zasto lazes? Šta kažeš? CENZURA? Čula sam da se desnica na forumu dobrano okuplja...ali ovo! GENIJALNO! AHAHAHAHAHA! ? Edited November 7, 2014 by Caligula
Ryan Franco Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ribo, jel ti čitaš šta su ljudi napisali ili pričaš sama sa sobom? I još citiraš Kaićevu neku nebulozu, auuu, forumi će poželjeti Šimeta i Kima, a Šimeta i Kima nigde biti neće... Naravno da ne cita. Videla je naslov topika pa je resila da izreklamira sebe i svoj projekat. No, tvrdnje kako se ovde okuplja desnica sam procitao na jednom jedinom mestu pa bih pozvao Turnbulla, Gresnog Vasilija i Kimovu suprugu da se oglase ovde po tom pitanju.
renne Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 to što napisa da je ovde desnica je veliki bezobrazluk, reče i pobeže
Caligula Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 No, tvrdnje kako se ovde okuplja desnica nemoj me zajebajit, ko i gde? O boze, PPP desnica
Ryan Franco Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Procitao sam na Vasilijevom forumu od strane preostala dva nika koje sam pomenuo. Ovo je fina prilika da to rascistimo i vidimo u cemu je problem. Moze i da se splituje.
Lezilebovich Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 ali sa kim ćeš da raščistiš, kada je ekipica na tom drugom forumu ? ili misliš oni čitaju ovde pa odgovre tamo, a ti čitaš tamo, pa odgovoriš ovde (kao što su raspravljali sa Praslinom kroz zhotu)
Ryan Franco Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Ocekujem da se ovde jave. Dva od tri imaju aktivne naloge, treci ima ziv i zdrav alternativni nalog.
morgana Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) desnica, ajte molim vas :D nisam ispratila zasto je turnbull emigrirao? Edited November 7, 2014 by morgana
Dagmar Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Istini za volju, verovatno je mislila na desnicare aluzirajuci na onaj topik koji promovise obespravljenost zena i njihovo svodjenje na objekte.
renne Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 desnica, ajte molim vas :D nisam ispratila zasto je turnbull emigrirao? Nešto je obećao ako nije u pravu da neće pisati, a nije bio u pravu
Recommended Posts