Jump to content
IGNORED

Reklame

Ulven

Recommended Posts

Posted

Nekako je cela VIP-ova reklamna kampanja od kada su stigli ovde previše napadna, agresivna i iritantna. Svi njihovi glumci smaraju i pojavom i textom koji imaju da nam kažu...poslednji u nizu je onaj što mi je kao dosta profesionalac i profesionalne usluge. A to crno-belisanje ekrana tokom vesti kad ide VIP potpis ispod je vrhunac. Čak nisam ni siguran da prema zakonu bilo ko sme da bude sponzor informativnih emisija. Negde sam pročitao da je moguće sponzorisati samo određeni aspekt vesti, tipa vremensku prognozu ili sportski blok. VIP je koliko sam video sponzor celokupnih vesti.

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

222

• Ryan Franco

129

• morgana

96

• Frank Pembleton

93

Posted

Nisam siguran ali cini mi se da sam video samo za vreme sportskog bloka, sto ne znaci da nije bilo i ovako...

• 2 weeks later...
Posted

Koliko vidim niko nije pomenuo reklamu za Orbit Professional. Neverovatno iritantna reklama. angry.gif

• 2 weeks later...
Posted

saljivo prezivljavanje:ako ste se zaigrali uzimajuci preskupe kredite...(za refinansiranje kredita)

Posted

Grizenje, otkidanje nosa, ruke, prstiju, itd

Posted
shta, konkretno?
Joj i meni je ta reklama ogavna. Počev od imbecilnog izraza lica čokoladnog lika, pa do morbidarije kidanja nosa, guz'ce i ruke na kraju. Jednostavno glupa i očajno realizovana ideja.
Posted

meni je ideja ok .slazzem se da se mogla bolje realizovati.gric za guzu u busu mi je :lol:

Posted

Meni je odlična ona reklama za Orbit "Opljačkala sam najbolju prijateljicu, ukrala sam joj kocku", ali samo u srpskoj verziji. Pokidam se svaki put od smeha kad onaj lik zgranuto kaže "Kocku???". Hrvati su je očajno sinhronizovali, prosto neverovatno kako su bezvoljno izgovorili tekst. BTW, koja melodija ide u pozadini?

Posted

Meni je simpaticna ona reklama za keksice Zlatno polje (Soko Stark).Probala cokoladne :wub: