ducca Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nekako je cela VIP-ova reklamna kampanja od kada su stigli ovde previše napadna, agresivna i iritantna. Svi njihovi glumci smaraju i pojavom i textom koji imaju da nam kažu...poslednji u nizu je onaj što mi je kao dosta profesionalac i profesionalne usluge. A to crno-belisanje ekrana tokom vesti kad ide VIP potpis ispod je vrhunac. Čak nisam ni siguran da prema zakonu bilo ko sme da bude sponzor informativnih emisija. Negde sam pročitao da je moguće sponzorisati samo određeni aspekt vesti, tipa vremensku prognozu ili sportski blok. VIP je koliko sam video sponzor celokupnih vesti.
mraki Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Nisam siguran ali cini mi se da sam video samo za vreme sportskog bloka, sto ne znaci da nije bilo i ovako...
Conspirator Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Koliko vidim niko nije pomenuo reklamu za Orbit Professional. Neverovatno iritantna reklama.
kgmr Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 saljivo prezivljavanje:ako ste se zaigrali uzimajuci preskupe kredite...(za refinansiranje kredita)
nbg4ever Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Grizenje, otkidanje nosa, ruke, prstiju, itd
Linda Lee Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 shta, konkretno?Joj i meni je ta reklama ogavna. Počev od imbecilnog izraza lica čokoladnog lika, pa do morbidarije kidanja nosa, guz'ce i ruke na kraju. Jednostavno glupa i očajno realizovana ideja.
nisam ja Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 meni je ideja ok .slazzem se da se mogla bolje realizovati.gric za guzu u busu mi je
Quizmaster Posted February 28, 2008 Posted February 28, 2008 Meni je odlična ona reklama za Orbit "Opljačkala sam najbolju prijateljicu, ukrala sam joj kocku", ali samo u srpskoj verziji. Pokidam se svaki put od smeha kad onaj lik zgranuto kaže "Kocku???". Hrvati su je očajno sinhronizovali, prosto neverovatno kako su bezvoljno izgovorili tekst. BTW, koja melodija ide u pozadini?
Morgenrot Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Meni je simpaticna ona reklama za keksice Zlatno polje (Soko Stark).Probala cokoladne
Recommended Posts