January 9, 200817 yr E upravo sam tu reklamu htela da navedem kao primer gluposti... tu za prasak. A ko je mladja prija?Neka azadovoljna komšika koja je rešila da izađe iz čaure... E da! sad se setih kako se taj prašak vika DUEL!! Krv ti y.... strašno!
January 10, 200817 yr Neka azadovoljna komšika koja je rešila da izađe iz čaure... E da! sad se setih kako se taj prašak vika DUEL!! Krv ti y.... strašno!To sam shvatila. Glumica? Sta je? Poznata mi je, a ne znam odakle.
January 10, 200817 yr To sam shvatila. Glumica? Sta je? Poznata mi je, a ne znam odakle. neam pojamedit: da nije milica milsa :zbun: Edited January 10, 200817 yr by 7
January 16, 200817 yr Povraca mi se od one za mobilne telefone kad neki retardirani nesrecnik pokusava da ugura neku kutiju u ogledalo dok je zvucni bekgraund neki lik koji urla uzasno iritirajucim glasom Stvarno idiotska reklama. Kao i sve ostale iz kampanje VIP-a. Posebno mi je muka od onih naučnika kad kao istražuju potrebe pa dođu do prave ponude i posle piju neki koktel, na čelu sa onim nosatim govornikom. Inače, onaj što ga pominješ da daje sam sebi poklon je čini mi se novi prezenter vremenske prognoze na B92. Ubeđen sam da je to isti lik.
January 18, 200817 yr neo tek jonizatoraman bre vise! na svakom jebenom kanalu ga prodajukao da im ga je del boy uvalio pa sad pokusavaju da ga se ratosiljaju
January 22, 200817 yr name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="373"></embed></object>"> name="wmode" value="transparent"></param><embed src=" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="373"></embed></object>" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350">
January 23, 200817 yr Ona je praktično u nokdaunu. Ovo je neverovatno.... Teačer garantovano uživa u toj reklami....
January 23, 200817 yr Ona je praktično u nokdaunu. Ovo je neverovatno.... Teačer garantovano uživa u toj reklami.... Čovek smara i u reklami. Ja sam mislio da tu postoje neki scenaristi, da ti neko napiše šta ćeš da kažeš, a ne da govoriš praktično i jednostavno...
January 24, 200817 yr Mora li slika na TVu da bude crno-bela dok na dnouTMide VIPova reklama <_<I u Hrvatskoj su sve reklame za VIP crno-bijele, i pozadina je, kao i u srpskim reklamama, obavezno bijela. Vjerovatno je isto i u Austriji. To je neki njihov fazon, trude se da budu prepoznatljivi.
January 24, 200817 yr Upravo odgledah neku mts reklamu, nije mts njuz, nego nešto u fazonu "halo ko je", gde ribica zove lika da ga zamoli da je prebaci na conference varijantu, ne bi li se izvinila trećem liku kome je ni manje ni više rekla kako "Bond i nije neki frajer", na šta je obojica odjebu.Strašno. A tek gluma...
January 25, 200817 yr I u Hrvatskoj su sve reklame za VIP crno-bijele, i pozadina je, kao i u srpskim reklamama, obavezno bijela. Vjerovatno je isto i u Austriji. To je neki njihov fazon, trude se da budu prepoznatljivi.Ma ok je za vreme reklamnog bloka, nego za vreme vesti, slika postane crno-bela a one njihove sarene loptice i zvezdice (ili sta su vec) pocnu da skakucu po sred ekrana.Ponavljam, dok spiker cita vesti...