ajgor Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Ja prvi put kad sam gledao mislio da se nešto pokvarilo... Poslato sa WC šolje by BVK Mislio sam da je ovo zlo rezervisano samo za nas u zoni B, ali jok, eno ga i na HRT-u, nemilice teroriziraju pučanstvo :)
gospa buba Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 Mislio sam da je ovo zlo rezervisano samo za nas u zoni B, ali jok, eno ga i na HRT-u, nemilice teroriziraju pučanstvo :) najgrdje je shto je to dobar sirup, stvarno dobar
ToniAdams Posted February 27, 2016 Posted February 27, 2016 najgrdje je shto je to dobar sirup, stvarno dobar pazi kadbi pre jeo zive smrdljive martine nego probao taj sirup
gospa buba Posted February 28, 2016 Posted February 28, 2016 (edited) pazi kadbi pre jeo zive smrdljive martine nego probao taj siruppazi kad bi nevidjeno pogreshio. pod uslovom da ti je potreban sirup a ne smrdljivi martini :d imaju ljudi odlichan proizvod, numu reklamiraju. plus ih shura i pasha ubedili da njihovi klinci cepaju to programiranje . ni prvi ni zadnji. ako nishta drugo, bar nije ono podjesh da kupis zivotno osiguranje, kad ono nivea, rados zivota ^_^ Edited February 28, 2016 by gospa buba
čekmeže Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Je li to neki propis da se ne sme cugati u reklamama za pivo?
levi Posted March 29, 2016 Posted March 29, 2016 Sad sam tek obratio pažnju na ovu mučku reklamu za letovanje u Grčkoj, što se vrti u poslednje vreme. inače skrolujem Ukratko, ako ne želite da poginete na letovanju, idite u Grčku, preko te i te podmukle odurne agencije. Fui
Đipalo Junuz Posted April 10, 2016 Posted April 10, 2016 Poslednja reklama za Jelen pivo, srpski pivski izumi ili kako već Meni deluje kao - hteli su nešto duhovito pa su angažovali scenariste za "Bulevar B92" jer je to baš onako uspešna zabavna emisija sa fantastičnim humorom
Recommended Posts