Jump to content
IGNORED

Reklame

Ulven

Recommended Posts

Posted

O pa on je raspevan covek.Prisustvao sam u kafani nekom druzenju Kuste i njega i bilo je rasulo dobro da je kamen na na kamenu ostao...

• Replies 2.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Caligula

222

• Ryan Franco

129

• morgana

96

• Frank Pembleton

93

Posted

nije reklama kao takva, ali PR fejl Macole

CURQSGiUcAAvcCN.png

To se zove ozbiljan rad, najavljuju promociju godinu dana unapred u ulici kojoj su omašili ime :)

Posted

Pri tome, to u Knez Mihajlovoj uopste nije prodavnica, nego skolski centar.

Posted (edited)

Nije loša ova sa motordžijama koji gledaju kulinarsku emisiju i komentarišu recepte

možda je i prepisana od nekud, ne liči mi na naše nekreativne timove antitalenata da smisle nešto što ima smisla, bez suvišnih gluposti

Edited by levi
Posted

Nije loša ova sa motordžijama koji gledaju kulinarsku emisiju i komentarišu recepte

možda je i prepisana od nekud, ne liči mi na naše nekreativne timove antitalenata da smisle nešto što ima smisla, bez suvišnih gluposti

Meni se dopada samo taj detalj sa korijanderom :D jes duhovito

ostatak reklame je IMHO krsh.

Posted

Tri puta sam je gledala, ali ne znam šta reklamira. 

(znala sam u trenutku kad se reklama završila, posle više ne. Korijandera se sećam i scene.)

Posted

One kokoške i petao koji reklamiraju neku kafu me nerviraju za sve pare. Bilo simpatično u startu, ali sad već nekontrolisano kokodaču sa svih kanala :mad:

Posted

Tri puta sam je gledala, ali ne znam šta reklamira. 

(znala sam u trenutku kad se reklama završila, posle više ne. Korijandera se sećam i scene.)

Pa HD televiziju. Mislim, povezano je sa radnjom, nije generička reklama koja lepo izgleda i može da reklamira sve od kisele vode do zimskih guma

Ne izgleda lepo, gluma i produkcija su na minimumu, ali reklamira tačno to što rade, sede i gledaju hd tv. Na kraju ga pita zašto gledaš hd ako ti nije bitan izgled. Možda će biti serija reklama sa istim sloganom, samo će ih stavljati u različite kontekste. Ali kontekst u kome namrštene motordžije gledaju recepte na tv-u je simpatičan

• 2 weeks later...
Posted

Hrvati za reklamu dovedu balerinu, Spanci Van Dama, a u Beogradu devojcica vozika kamioncic u blatu u sirem centru grada :)

Da sam u tom svetu prevoznika samo zbog tih reklama bih se odlucio za Volvo.

Posted

Evo pobednika među svim Božićnim reklamama: