Frank Pembleton Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 O pa on je raspevan covek.Prisustvao sam u kafani nekom druzenju Kuste i njega i bilo je rasulo dobro da je kamen na na kamenu ostao...
svashtabezneshto Posted November 20, 2015 Posted November 20, 2015 nije reklama kao takva, ali PR fejl Macole To se zove ozbiljan rad, najavljuju promociju godinu dana unapred u ulici kojoj su omašili ime :)
Aion Posted November 21, 2015 Posted November 21, 2015 Pri tome, to u Knez Mihajlovoj uopste nije prodavnica, nego skolski centar.
levi Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 (edited) Nije loša ova sa motordžijama koji gledaju kulinarsku emisiju i komentarišu recepte možda je i prepisana od nekud, ne liči mi na naše nekreativne timove antitalenata da smisle nešto što ima smisla, bez suvišnih gluposti Edited November 23, 2015 by levi
Caligula Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Nije loša ova sa motordžijama koji gledaju kulinarsku emisiju i komentarišu recepte možda je i prepisana od nekud, ne liči mi na naše nekreativne timove antitalenata da smisle nešto što ima smisla, bez suvišnih gluposti Meni se dopada samo taj detalj sa korijanderom :D jes duhovito ostatak reklame je IMHO krsh.
svashtabezneshto Posted November 23, 2015 Posted November 23, 2015 Tri puta sam je gledala, ali ne znam šta reklamira. (znala sam u trenutku kad se reklama završila, posle više ne. Korijandera se sećam i scene.)
Đipalo Junuz Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 One kokoške i petao koji reklamiraju neku kafu me nerviraju za sve pare. Bilo simpatično u startu, ali sad već nekontrolisano kokodaču sa svih kanala
levi Posted November 24, 2015 Posted November 24, 2015 Tri puta sam je gledala, ali ne znam šta reklamira. (znala sam u trenutku kad se reklama završila, posle više ne. Korijandera se sećam i scene.) Pa HD televiziju. Mislim, povezano je sa radnjom, nije generička reklama koja lepo izgleda i može da reklamira sve od kisele vode do zimskih guma Ne izgleda lepo, gluma i produkcija su na minimumu, ali reklamira tačno to što rade, sede i gledaju hd tv. Na kraju ga pita zašto gledaš hd ako ti nije bitan izgled. Možda će biti serija reklama sa istim sloganom, samo će ih stavljati u različite kontekste. Ali kontekst u kome namrštene motordžije gledaju recepte na tv-u je simpatičan
KnightLore Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 Hrvati za reklamu dovedu balerinu, Spanci Van Dama, a u Beogradu devojcica vozika kamioncic u blatu u sirem centru grada :) Da sam u tom svetu prevoznika samo zbog tih reklama bih se odlucio za Volvo.
KnightLore Posted December 3, 2015 Posted December 3, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=tY3vQTrCn7I
copkillah Posted December 4, 2015 Posted December 4, 2015 Evo pobednika među svim Božićnim reklamama:
Recommended Posts