Ryan Franco Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 uglavnom, počeo sam da čitam sočinjenije o srbiji kao koncertnoj sali. uvod je imao laksativno dejstvo pa sam odustao.
Aion Posted March 20, 2015 Posted March 20, 2015 Slobodan Milošević @sloba_milosevic 7m7 minutes ago "Želeli bismo da nas predstavite kao gomilu arogantnih, elitističkih govnara." (uputstvo Beogradske filharmonije marketinškoj agenciji)
mackenzie Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Kakva je u US politika u vezi pancirnog zrna? Inače flagovao sam im video zbog rasizma. -_-
Ryan Franco Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 što zbog rasizma? premotavao sam neke delove videa, moguće da sam nešto propustio...
mackenzie Posted April 6, 2015 Posted April 6, 2015 Ma zapao mi za oko onaj dio kad Meksikanac briše pod posle pucnjave. Bila bi veća šmekerica da je neko od šefova kao počistio srču... :) U klipu je Zastavina m70 automatska puška, a u kombinaciji s pancirnim zrnom, onaj unutra se ne bi dobro proveo.
katamaran Posted April 25, 2015 Posted April 25, 2015 (edited) Simpaticna Kombank reklama sa Mikijem Manojlovicem i Brankom Cvejicem. edit: Edited April 25, 2015 by katamaran
kud u maglu Simoviću Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 (edited) ca banka sa narikačama na prvo gledanje sasvim dobro, dobra ideja. sviđa mi se koncept gde nije sa strane banke sve cakum-pakum, takoreći 1™ raj(sberbanka, rajfajzen...) Edited May 4, 2015 by kud u maglu Simoviću
Caligula Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 ca banka sa narikačama na prvo gledanje sasvim dobro, dobra ideja. sviđa mi se koncept gde nije sa strane banke sve cakum-pakum, takoreći 1™ raj(sberbanka, rajfajzen...) :D
Ryan Franco Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Svi su dobri ali ribice su prajsles. http://www.adweek.com/adfreak/snickers-found-amusing-fails-all-over-nyc-and-put-these-stickers-next-them-164583
clandestino Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Meni ta sa narikačama ne pije vodu. Našli su tri decentne beogradske gospođe, obučene kao tri Hadži Pešićeve koje su oduvek dostojanstveno sahranjivale svoje mile u zajedničkoj grobnici na Novom groblju. Takve se gnušaju narikanja i seoskih običaja.
Recommended Posts