Frank Pembleton Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Ja koliko sam cuo ekipa za DIS reklame je sasvim fino placena, direktor fotografije je vrstan znalac zanata sad mu se prikazuje film u bioskopima , sve 5... Ja cak mislim da su oni fino gadjali ciljnu grupu i plasirali "iskreno bez foliranja"... Malo su i pecnuli... TEMPO ti nista ne valja...Imas neku IDEJU ali sve zajedno slabo, ajde bezi, bezi...
Lezilebovich Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 (edited) Sa druge strane, ovo za DIS mi je potpuni rispekt..... Pojma nemam ko je radio. uključio se i Istok u reklamu Istok Pavlovic Ja idem sledeći put u Dis da kupujem, tamo sam do sad ušao samo jednom u životu. a neko drugi , ko kao nije znao Prvi put u životu sam zvao firmu da ih pitam ko je autor ove reklame. Pitao sam ih sinoć, a jutros sam dobio odgovor: agencija Context. nego, mislim da sam video i jednu od najgorih reklama ikada... potrudiću se da nikada više ne kupim akvavivu https://www.youtube.com/watch?v=6uFU8TjVUY8 Edited January 10, 2015 by Lezilebovich
malkin Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 nego, mislim da sam video i jednu od najgorih reklama ikada... potrudiću se da nikada više ne kupim akvavivu https://www.youtube.com/watch?v=6uFU8TjVUY8 zna se recept koji nikad ne promašuje
malkin Posted January 13, 2015 Posted January 13, 2015 ad-sharing, ajde i to da vidimo :D http://youtu.be/9rLILU3B5LY
ToniAdams Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 el moze neko da okaci tu disovu reklamu na koju se secete?
ToniAdams Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 u jbt. mislim da necu neko vreme otvarati ovu temu :)
Renegade Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Aj vidi i ovo pre nego odeš? :D Kakva gadost jbt.
Ryan Franco Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Ja nekako mislim da smo bili kristalno jasni kad smo počeli priču o DIS reklami i u kom kontekstu smo je analizirali. Ali ako nema dovoljno "vidi ovo sranje" postova po forumu, možemo i na ovom topiku samo to da cepamo u nedogled.
ToniAdams Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) cemu sad to? nismo jebiga svi donovi drejperi ko ti, a valjda i mi slabijeg uma smemo imati misljenje. meni je ok da je tebi koriscenje najiritantnijih pojava u novijoj srpskoj tv istoriji i prejadnih verbalnih kerefeka kul, ne vidim razloga da tebi smeta moje skromno misljenje. valjda je kristalno jasno da imamo na to pravo, ne? Aj vidi i ovo pre nego odeš? :D Kakva gadost jbt. hvala, na nevidjeno Edited January 15, 2015 by ToniAdams
Ryan Franco Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 gde sam napisao da mi je kul? možda si slabijeg uma ali svejedno možeš razumeti šta sam napisao.
ToniAdams Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 (edited) pa ne vidim zasto si reagovao uopste. oladi bolje malo. inace, vrh si je analizirao, bas analiticno, totalni rispekt. Edited January 15, 2015 by ToniAdams
Recommended Posts