morgana Posted December 7, 2014 Posted December 7, 2014 boze kolko je ova 'finansiraj kasirku' reklama bijedna. ali posto sam vec oguglala na nju jer je cujem 7x dnevno, sad mi je najjaci utisak to sto sve tri kasirke zvuce kao goca iz grlom u jagode
levi Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Meni je Mihajlo iz Švedske postao prihvatljiv, od kad sam uspeo da odgledam celu, pre nego što dohvatim daljinski. Provejava nešto bizarno u svemu tome, u likovima, glumi.. Nije baš sasvim potpuno banalna kao većina reklama za pivo. Plus taj momenat koliko su ti novokomponovani tzv "običaji" kretenski nekome ko je izmaknut iz toga, a i inače
stoka Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ako dozvolite, jedno pojašnjenje mlađim forumašima koji tek otkrivaju čaroban svet istorije rokenrola - kit mun (keith moon) je bio bubnjar originalne postave grupe Hu, poznat po svojim destruktivnim nastupima na koncertima tokom kojih je umeo da uništi svoj set bubnjeva i sve oko njih ...
Reaktor Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 Ako dozvolite, jedno pojašnjenje mlađim forumašima koji tek otkrivaju čaroban svet istorije rokenrola - kit mun (keith moon) je bio bubnjar originalne postave grupe Hu, poznat po svojim destruktivnim nastupima na koncertima tokom kojih je umeo da uništi svoj set bubnjeva i sve oko njih ... Zar ja nisam najmlađi ovde?
ordi Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 (edited) nije se još rodila grđa od onog derišta što krešti "neka uđe počasni konzul gospodin nikaragva" samo ne mogu nigde više na netu da je nađem :( e: ha! evo je http://youtu.be/u_hm6-srmNo Edited December 9, 2014 by ordi
pacey defender Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 pobio bih sve iz i oko ove reklame ovo je zapravo reklama za to što su ukinuli popust vikendom.
Malvo Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 boze kolko je ova 'finansiraj kasirku' reklama bijedna. ćerka kasirke iz maksija ima laptop i ova hoće da joj kupi novi. totalno neprezupč.
morgana Posted December 9, 2014 Posted December 9, 2014 da znas. a ova druga oce u pariz. pustimo odurne burzujke finansirajmo mene!
vathra Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ovo je zapravo reklama za to što su ukinuli popust vikendom. А зато значи нема никога на касама. Последња два пута сам чекао пола сата.
Ryan Franco Posted December 11, 2014 Posted December 11, 2014 Ove stvari me uvek razvesele. Mada, nemoguće ih je preduprediti.
ToniAdams Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 meni sumnjivog intelekta nemoguce je i razumeti ih. moze neko tumacenje sta je pisac teo rec?
Ryan Franco Posted December 12, 2014 Posted December 12, 2014 Na koga misliš? Vipov baner ili B92 vest? Meni je smešno što sadržaj VIPovog banera dobija potpuno novu dimenziju iznad vesti da je FBI stigao u Beograd.
Recommended Posts