kgmr Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 pa jesam (mada zene, posebno mi-zene-sa-medjunozja, nikad ne radimo to), zato nisam nista novo naucila
ToniAdams Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 pa jesam (mada zene, posebno mi-zene-sa-medjunozja, nikad ne radimo to), zato nisam nista novo naucila 11,7 posto te vise volim kad ovako pricas.
kgmr Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 11,7 ako je neko trazio dokaz za desnicarenje, dalje ne mora da trazi od navodjenja bas ovog datuma (koji je ujedno i rodjus moje majke)
gospa buba Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 eto, zahvaljujuci diskusiji sam naucila sta je fomo. yolo sam znala, yolo je super. pa shta je fomo, prosvetljuj pobogu! :o
kgmr Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 izvini, ono, ja sam sama guglala, sa svojih deset prstiju. sto tebi da bude lakse? fear of missing out (pise da je to forma socijalne anksioznosti)
Ryan Franco Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 pa dobro, to jeste dosta tačno. hoću reći, postoji. osećao sam i sam svojevremeno. složio bih se sa malkinom oko toga. u smislu da ideja u ovoj reklami možda može da deluje kao bumerang i da izaziva taj strah kod klinaca ukoliko je shvataju bukvalno.
ToniAdams Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 jebote, mekejbe, dirljivo je kako pokusavas da ucitas nesto smisleno u to govno od reklame. i uopste ne vidim da je malkin bas to zeleo da kaze.
Ryan Franco Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) pa malkin je napisao yolofomo žanr i to je tačno, tj. na tome se reklama bazira. nema nikakvog učitavanja, prosto analiziram ono što su stavili. drugo, da... sad vidim dok kucam ovo... neprecizno sam se izrazio. slažem se sa njim u smislu da mislim da je to ono što može da iritira klince isto kao što iritira njega. ali bih dodao i da ne očekujem da će se to desiti. Edited November 9, 2014 by McCabe
Ryan Franco Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 kampanju za vip "druga priča" je radio leo burnett. ne znam ko je radio ovu. pretpostavljam da su oni.
katamaran Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 Šta kažeš? CENZURA? Čula sam da se desnica na forumu dobrano okuplja...ali ovo! GENIJALNO! AHAHAHAHAHA! Desnica radi sve u 16 http://www.parapsihopatologija.com/forums/index.php?showtopic=13188&page=308
Caligula Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 kampanju za vip "druga priča" je radio leo burnett. ne znam ko je radio ovu. pretpostavljam da su oni. Jeste, Leo Burnett. Da ga jebem, meni je svaka reklama alat za prodaju proizvoda i usluga, i tu se meri da li je dobra ili losa.
morgana Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 (edited) a da, ali opet mozemo da komentarisemo koncepat meni su gotove sve 'druga prica' reklame smor, ova mi je ok. dok susi kod hiro sana budi mog untrasnjeg masovnog ubicu. ali na stranu to, cini mi se da je ta reklama bas neprirodna, tj nedrustvena, kao dijalozi koje pisu mladji bgd dramaturzi za filmove. ono, nigdje u zivotu se ne koriste a nisu ni dio nekog filmskog jezika pa da ih pravdas nekom takvom konvencijom Edited November 9, 2014 by morgana
kgmr Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 dok susi kod hiro sana budi mog untrasnjeg masovnog ubicu.
Recommended Posts