November 7, 201410 yr Мирно само, браћо и сестре! Не наседајте на комунистичке провокације и наставите према упутствима од 21. марта. МекКејб, ти ћеш к'о оно у Крагујевцу када су тебе и Сулака привели због црних кошуља. На руку ти иде и што је кренуо мовембер, уклопићеш се међу цивиле. Моргана, знаш шта ти је чинити, ниси случајно од Ђуришића. Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама. Ренне, умножи напоре на развоју рецепта са још више масноће у гибаници. За Краља и отаџбину!
November 7, 201410 yr On 7. 11. 2014. at 20:57, Прслин said: Мирно само, браћо и сестре! Не наседајте на комунистичке провокације и наставите према упутствима од 21. марта. МекКејб, ти ћеш к'о оно у Крагујевцу када су тебе и Сулака привели због црних кошуља. На руку ти иде и што је кренуо мовембер, уклопићеш се међу цивиле. Моргана, знаш шта ти је чинити, ниси случајно од Ђуришића. Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама. Ренне, умножи напоре на развоју рецепта са још више масноће у гибаници. За Краља и отаџбину! За Краља и отаџбину!
November 7, 201410 yr i ja sam mislio da ribe kenjaju u pisoar, valjda zbog Saut Parka. reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini. Edited November 7, 201410 yr by malkin
November 7, 201410 yr meni ta hrvatska još gora. ide mi na onu stvar taj trend u poslednje vreme u kom se insistira na sukobu generacija i kuloći mladih. da ne pominjem da bih ubio (figurativno) onog dečka koji priča sa braderom, kako je sve bilo ful, jer je jebo i kako sada ide gajbi, a keva neverue dok deda spava za stolom.
November 8, 201410 yr On 7. 11. 2014. at 20:35, Lezilebovich said: ali sa kim ćeš da raščistiš, kada je ekipica na tom drugom forumu ? ili misliš oni čitaju ovde pa odgovre tamo, a ti čitaš tamo, pa odgovoriš ovde (kao što su raspravljali sa Praslinom kroz zhotu) Bio si u pravu. Poslao sam PM Turnbullu sa predlogom da se oglasi ali izgleda da nije raspoložen jer je zauzet čitanjem chit-chat topika. Diskusija o desničarskom forumu i meni na njemu će sačekati trenutak kad bude rešio da se "vrati" na isti.
November 8, 201410 yr On 7. 11. 2014. at 14:13, cyberwanderlust said: Minimalno i ne dovoljno razumljivo kritikujete moj tekst i tumačenje reklame pa se i te kako REDOM BAVITE MOJIM SAJBER LIKOM I DELOM! biljana s. na nasem forumu?! NE VEROVATNO!!! On 7. 11. 2014. at 21:17, malkin said: i ja sam mislio da ribe kenjaju u pisoar, valjda zbog Saut Parka. reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini. e, to je i meni bila prva asocijacija. a druga ldp siri dalje. mozda zbog ovih sto razinu svoje emancipacije demonstriraju sranjem u pisoar. uzasna reklama, svakako. Edited November 8, 201410 yr by ToniAdams
November 8, 201410 yr On 7. 11. 2014. at 20:57, Прслин said: Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама Mashala! On 7. 11. 2014. at 20:57, Прслин said: За Краља и отаџбину! +1
November 8, 201410 yr On 7. 11. 2014. at 20:06, McCabe said: Naravno da ne cita. Videla je naslov topika pa je resila da izreklamira sebe i svoj projekat. No, tvrdnje kako se ovde okuplja desnica sam procitao na jednom jedinom mestu pa bih pozvao Turnbulla, Gresnog Vasilija i Kimovu suprugu da se oglase ovde po tom pitanju. a ne zoves gospodina katza? :P nego, povodom ovoga, ranije sam vec napisao na temi o dronu da je sve to bio 1 jak performans u svrhu dokazivanja da je ppp leglo desnicara, srpskih nacionalista i ksenofoba, u koje svrhe i kome je sluzio ili ce sluziti taj performans to zaista ne znam On 7. 11. 2014. at 20:20, renne said: to što napisa da je ovde desnica je veliki bezobrazluk, reče i pobeže i to sto je napisala ce koristiti kao 1 jak dokaz da je ovo zaista forum desnicara i ekstremista
November 9, 201410 yr On 5. 11. 2014. at 16:23, morgana said: isuse. cime to reklama degradira zene, jel ne pisaju parfem, sta? stvarno, cime? edit: cek, ovde ima i diskusija posle, sad cu da procitam
November 9, 201410 yr eto, zahvaljujuci diskusiji sam naucila sta je fomo. yolo sam znala, yolo je super. On 7. 11. 2014. at 21:17, malkin said: i ja sam mislio da ribe kenjaju u pisoar, valjda zbog Saut Parka.reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini.
November 9, 201410 yr On 9. 11. 2014. at 14:51, kingmaker said: eto, zahvaljujuci diskusiji sam naucila sta je fomo. yolo sam znala, yolo je super. satro nikad nisi srala u pisoar, aha