Прслин Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Мирно само, браћо и сестре! Не наседајте на комунистичке провокације и наставите према упутствима од 21. марта. МекКејб, ти ћеш к'о оно у Крагујевцу када су тебе и Сулака привели због црних кошуља. На руку ти иде и што је кренуо мовембер, уклопићеш се међу цивиле. Моргана, знаш шта ти је чинити, ниси случајно од Ђуришића. Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама. Ренне, умножи напоре на развоју рецепта са још више масноће у гибаници. За Краља и отаџбину!
morgana Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 mogu i ja da se uklopim u movembar, nisam slucajno od djurisica!
Прслин Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Браво, сестро. Не желимо да опет за длаку изгубимо!
renne Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Мирно само, браћо и сестре! Не наседајте на комунистичке провокације и наставите према упутствима од 21. марта. МекКејб, ти ћеш к'о оно у Крагујевцу када су тебе и Сулака привели због црних кошуља. На руку ти иде и што је кренуо мовембер, уклопићеш се међу цивиле. Моргана, знаш шта ти је чинити, ниси случајно од Ђуришића. Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама. Ренне, умножи напоре на развоју рецепта са још више масноће у гибаници. За Краља и отаџбину! За Краља и отаџбину!
malkin Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) i ja sam mislio da ribe kenjaju u pisoar, valjda zbog Saut Parka. reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini. Edited November 7, 2014 by malkin
Lezilebovich Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 meni ta hrvatska još gora. ide mi na onu stvar taj trend u poslednje vreme u kom se insistira na sukobu generacija i kuloći mladih. da ne pominjem da bih ubio (figurativno) onog dečka koji priča sa braderom, kako je sve bilo ful, jer je jebo i kako sada ide gajbi, a keva neverue dok deda spava za stolom.
Ryan Franco Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 ali sa kim ćeš da raščistiš, kada je ekipica na tom drugom forumu ? ili misliš oni čitaju ovde pa odgovre tamo, a ti čitaš tamo, pa odgovoriš ovde (kao što su raspravljali sa Praslinom kroz zhotu) Bio si u pravu. Poslao sam PM Turnbullu sa predlogom da se oglasi ali izgleda da nije raspoložen jer je zauzet čitanjem chit-chat topika. Diskusija o desničarskom forumu i meni na njemu će sačekati trenutak kad bude rešio da se "vrati" na isti.
ToniAdams Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 (edited) Minimalno i ne dovoljno razumljivo kritikujete moj tekst i tumačenje reklame pa se i te kako REDOM BAVITE MOJIM SAJBER LIKOM I DELOM! biljana s. na nasem forumu?! NE VEROVATNO!!! i ja sam mislio da ribe kenjaju u pisoar, valjda zbog Saut Parka. reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini. e, to je i meni bila prva asocijacija. a druga ldp siri dalje. mozda zbog ovih sto razinu svoje emancipacije demonstriraju sranjem u pisoar. uzasna reklama, svakako. Edited November 8, 2014 by ToniAdams
Caligula Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Калигула, стигло је оно унапређење у војводу, даћу ти на дочеку шубару са одговарајућим ознакама Mashala! За Краља и отаџбину! +1
Pontijak Posted November 8, 2014 Posted November 8, 2014 Naravno da ne cita. Videla je naslov topika pa je resila da izreklamira sebe i svoj projekat. No, tvrdnje kako se ovde okuplja desnica sam procitao na jednom jedinom mestu pa bih pozvao Turnbulla, Gresnog Vasilija i Kimovu suprugu da se oglase ovde po tom pitanju. a ne zoves gospodina katza? :P nego, povodom ovoga, ranije sam vec napisao na temi o dronu da je sve to bio 1 jak performans u svrhu dokazivanja da je ppp leglo desnicara, srpskih nacionalista i ksenofoba, u koje svrhe i kome je sluzio ili ce sluziti taj performans to zaista ne znam to što napisa da je ovde desnica je veliki bezobrazluk, reče i pobeže i to sto je napisala ce koristiti kao 1 jak dokaz da je ovo zaista forum desnicara i ekstremista
Ryan Franco Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 How to Turn Annoying Advertising Into Something Kind of Great
kgmr Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 isuse. cime to reklama degradira zene, jel ne pisaju parfem, sta? stvarno, cime? edit: cek, ovde ima i diskusija posle, sad cu da procitam
kgmr Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 eto, zahvaljujuci diskusiji sam naucila sta je fomo. yolo sam znala, yolo je super. i ja sam mislio da ribe kenjaju u pisoar, valjda zbog Saut Parka.reklama mi samo glupa, ceo taj yolo-fomo žanr je iritantan i kad ne pokušavaju nešto da ti prodaju. za nijansu podnošljivija reklama od one hrvatske o neradničkoj omladini.
ToniAdams Posted November 9, 2014 Posted November 9, 2014 eto, zahvaljujuci diskusiji sam naucila sta je fomo. yolo sam znala, yolo je super. satro nikad nisi srala u pisoar, aha
Recommended Posts