Jump to content
IGNORED

Ragbi

No7

Recommended Posts

Posted (edited)

Cim sam ja igrao na njih (Francuze) nema cemu da se nadaju.

Edited by Nesh
Posted

Irci su zadnje dvije godine najbolja evropska reprezentacija. To i veceras dokazuju.

Posted

2003 su zasluzili polufinale, i trebali dobiti ozije. Sada će na Argentinu u 1/4 i biće velika bitka.

ABs i Fra u Kardifu, repriza 2007! No pressure!!! Borise, eto me nazad u ponedeljak, kad je utakmica? :)

Posted

2003 su zasluzili polufinale, i trebali dobiti ozije u grupi. Sada će na Argentinu u 1/4 i biće velika bitka.

ABs i Fra u Kardifu, repriza 2007! No pressure!!! Borise, eto me nazad u ponedeljak, kad je utakmica? :)

Posted

Ja zbog posla propustio II poluvremene  :frust:  :frust:  :frust: .. kako je bilo u drugom?

Posted

Irska dodala gas u 2. i izdominirala i bez O'Conella i Sextona.

Posted

И поред традиција да НЗ испада од Француза на СП, мислим да се на овом СП то неће десити.

Posted (edited)

Bice tesko Korki, rovlem mode da bude u glavi ABs, jer ce se igrati na istom terene kao i 2007 godine. Mada, to mozda i bude dodatni motiv. A zavisi u kakvom stanju ce se Francuzi probuditi tog dana.

Edited by dragance
Posted

. A zavisi u kakvom stanju ce se Michalak probuditi tog dana.

Posted

Samo da se poserem na os El Capitan koji mi ponovo radi autocorrect kad pisem na srpskom!

Posted

Полако се проближавамо викенду

https://www.youtube.com/watch?v=B_Jx4mrmDRo

3589uth.jpg

Нажалост, Спорт клуб је пребацио ове уктамице ван својих главних финала тако да ће мало људи гледати.

Posted

Šta mislite, da li je moguće da prvi put u istoriji svetskog kupa, u polufinalu ne bude nijedna reprezentacija sa severne hemisfere?  :naughty:

Posted

Bice Irci, a volio bih i Velsani.

Ovi moji nemaju sanse.