Jump to content

Featured Replies

Cim sam ja igrao na njih (Francuze) nema cemu da se nadaju.

Edited by Nesh

I Sekston i O'Konel aut za Irce... lele

Ajmo zeleni!

Irci su zadnje dvije godine najbolja evropska reprezentacija. To i veceras dokazuju.

2003 su zasluzili polufinale, i trebali dobiti ozije. Sada će na Argentinu u 1/4 i biće velika bitka.

ABs i Fra u Kardifu, repriza 2007! No pressure!!! Borise, eto me nazad u ponedeljak, kad je utakmica? :)

2003 su zasluzili polufinale, i trebali dobiti ozije u grupi. Sada će na Argentinu u 1/4 i biće velika bitka.

ABs i Fra u Kardifu, repriza 2007! No pressure!!! Borise, eto me nazad u ponedeljak, kad je utakmica? :)

Ja zbog posla propustio II poluvremene  :frust:  :frust:  :frust: .. kako je bilo u drugom?

Irska dodala gas u 2. i izdominirala i bez O'Conella i Sextona.

И поред традиција да НЗ испада од Француза на СП, мислим да се на овом СП то неће десити.

Bice tesko Korki, rovlem mode da bude u glavi ABs, jer ce se igrati na istom terene kao i 2007 godine. Mada, to mozda i bude dodatni motiv. A zavisi u kakvom stanju ce se Francuzi probuditi tog dana.

Edited by dragance

. A zavisi u kakvom stanju ce se Michalak probuditi tog dana.

Samo da se poserem na os El Capitan koji mi ponovo radi autocorrect kad pisem na srpskom!

Полако се проближавамо викенду

https://www.youtube.com/watch?v=B_Jx4mrmDRo

3589uth.jpg

Нажалост, Спорт клуб је пребацио ове уктамице ван својих главних финала тако да ће мало људи гледати.

Šta mislite, da li je moguće da prvi put u istoriji svetskog kupa, u polufinalu ne bude nijedna reprezentacija sa severne hemisfere?  :naughty:

Bice Irci, a volio bih i Velsani.

Ovi moji nemaju sanse.