aram Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 jebes ga, ta danasnja policija. u moje vreme se znao red, od nas tridestak muskaraca koji smo krenuli na matursku zurku deset je usput popilo par vaspitnih samara od organa reda. prevencija, bato! par nedelja pre toga je umro najveci sin nasih naroda i narodnosti
adam Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 jebes ga, ta danasnja policija. u moje vreme se znao red, od nas tridestak muskaraca koji smo krenuli na matursku zurku deset je usput popilo par vaspitnih samara od organa reda. prevencija, bato! par nedelja pre toga je umro najveci sin nasih naroda i narodnosti bas vala. znao se red. i kad ides ulicom a ne izgledas po ps-u pridje pandur, satera te u prvi haustor/ulaz i krene - licnu kartu, isprazni dzepove, zavrni rukave, zavali par vaspitnih, odrzi govor i tako svakih par meseci. ili dok se ne 'uljudis'.
wall Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 a jebote, mnogo dreke ni oko čega. znam da je u Zagrebu bio običaj (ne znam kako je danas) da maturanti nose sa sobom brašno, piče preko Trga Republike/Jelačić placa i duž Ilice i zasipaju svakog živog na koga naiđu. dobro, neke bakice su protestirale, konzervativna javnost zgražala, ali prođe taj dan pa se sve zaboravi. hoću reći, nema u tom ponašanju ničega za izvlačenje dubokih zaključaka: ritual ko ritual, sa ovim ili onim varijacijama. Dok nije došao Kauboj da izbalansiram, znaju i zapevati Jasenovac i Gradiška stara. ^_^
Caligula Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Dok nije došao Kauboj da izbalansiram, znaju i zapevati Jasenovac i Gradiška stara. ^_^ Daj bre Walle to je normalno Nego ja imam maniju jos iz mladjih dana da na glas objasnjavam sebi pojavu kojoj ne vidim razlog odnosno ne odgovara navedenom razlogu/povodu. Maturirali, skinuli se u gace, napili ko dupeta i pevaju pesme o klanju. Da ih posadis na stolicu i ponudis milion evra ako nadju bilo kakvu logicku vezu izmedju nabrojanih aktova oni ce da te gledaju tupo pogledom Mitrovicevog sina. Sto je jos veselije, ovde se tvrdi da je to super zabava i da se od mladih koncept i ne ocekuje. Pa jebote, ako se sada ne ocekuje, jos teze ce se izroditi kada upadnu u potrosacku masinu. Ako sada nisu zivi na pravi nacin, kako ce oziveti kada omatore? Edited May 30, 2015 by Caligula
ToniAdams Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 bilo bi jako zgodno da si licno cuo te pesme o klanju, i da ih bas svi pevaju. ovako ne kapiram sta hoces da kazes, da su, na osnovu pisanja nekog tabloida, svi mladi govna, i to samo kod nas?
FERNOUX H Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) bilo bi jako zgodno da si licno cuo te pesme o klanju, i da ih bas svi pevaju. ovako ne kapiram sta hoces da kazes, da su, na osnovu pisanja nekog tabloida, svi mladi govna, i to samo kod nas? Evo ja sam cuo... jedno milion putaCetnicke pesme se uvek pevaju po gradu kad je matura, bar svaki put ja kad sam prolazio tuda Edited May 30, 2015 by FERNOUX H
Caligula Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) bilo bi jako zgodno da si licno cuo te pesme o klanju, i da ih bas svi pevaju. ovako ne kapiram sta hoces da kazes, da su, na osnovu pisanja nekog tabloida, svi mladi govna, i to samo kod nas? Nisam nigde rekao da ih svi pevaju, to radi Syme, ja ne generalizujem. Ovo drugo mrzi me vise da ponavljam vec receno sto puta: nisu krivi mladi, krivo je drustvo. Nego kako si ti proslavio maturu, jesu li te nosili kuci, jel bilo posle ponoci dvesta na sat i Ceca Edited May 30, 2015 by Caligula
FERNOUX H Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Ali koja je poenta ovoga - tebi se ne svidja ovaj danasnji svet i voleo bi da zivis na marsu, sta? Edited May 30, 2015 by FERNOUX H
Caligula Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Ali koja je poenta ovoga - tebi se ne svidja ovaj danasnji svet i voleo bi da zivis na marsu, sta? Izvini sto su se poskidali goli, pevaju cetnicke pesme i blokiraju ulice pa komentarisem. Koja je poenta tvojih upadica, jesi li ti lobotomiran pa ti je sve ravno?
ToniAdams Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 a jel znas tacno koji likovi sa slike su vikali koljacke pesme? i ako ne znas, o cemu uopste mozemo da pricamo, osim o polugolim pijanim maturantima? sto fakat jeste uobicajenost maltene svugde u svetu. ja bas ne volim da pijem, pa sam bio prilicno trezan. stavise vodio sam jednog pijanog kuci. secam se da su bili trubaci, ne razumem se u repertoar, pa ti nemrem tacno reci sta su svirali, sem da sam prepoznao bregin kalasnjikov.
Аврам Гојић Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 jel moguce da je skidanje majica bas toliki problem?
FERNOUX H Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) @kauboj Ali tvoje komentarisanje se sastoji ugl. u zaljenju sudbine i kukanju i nicem drugom. Da se vratim na ono kako mladost nije opravdanje, ko je ovde uopste govorio o opravdanjima? I sto bi oni ili bilo ko morali da se pravdaju pred tobom? Edited May 30, 2015 by FERNOUX H
wall Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Daj bre Walle to je normalno Nego ja imam maniju jos iz mladjih dana da na glas objasnjavam sebi pojavu kojoj ne vidim razlog odnosno ne odgovara navedenom razlogu/povodu. Maturirali, skinuli se u gace, napili ko dupeta i pevaju pesme o klanju. Da ih posadis na stolicu i ponudis milion evra ako nadju bilo kakvu logicku vezu izmedju nabrojanih aktova oni ce da te gledaju tupo pogledom Mitrovicevog sina. Sto je jos veselije, ovde se tvrdi da je to super zabava i da se od mladih koncept i ne ocekuje. Pa jebote, ako se sada ne ocekuje, jos teze ce se izroditi kada upadnu u potrosacku masinu. Ako sada nisu zivi na pravi nacin, kako ce oziveti kada omatore? Mislim da i mi i oni imamo mnogo veće probleme od grupe klinaca koji pevaju te pesme.
koksy Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Sto je jos veselije, ovde se tvrdi da je to super zabava i da se od mladih koncept i ne ocekuje. Pa jebote, ako se sada ne ocekuje, jos teze ce se izroditi kada upadnu u potrosacku masinu. Ako sada nisu zivi na pravi nacin, kako ce oziveti kada omatore? meni ta zabava uopšte nije super ali nije kvaka u tome: ti - ako dobro cenim - prosto imaš visoka očekivanja od nekoga ko ima sedamnaest/osamnaest godina. ja sam opet uverenja da punoletstvo - sa svime što bi ono trebalo da podrazumeva - nastupa sa dvadeset četiri, pet. pamtim sebe sa osamnaest. imbecil, defakto.
Recommended Posts