Takeshi Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 jel ima neko problema sa delom izmedju ramena i vrata kada trci?Pa nisu bas problemi, hoce ponekad pri duzim trkama da se ukoce ti misici, ali prodje uz manje razmrdavanje ramena.
korindjar Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 tako i ja resavam taj problem. mislio sam da je mozda znak neceg ozbiljnijeg. hvala
nisam ja Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 mene malo mrzi hiitat' al sam bio 3put za nedelj dana kuca-sloboda-duga and back. chisto malo da produvam pumpu. a i kad dodju bigejshari na fucu da budem najspremniji.
Indy Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Ako nekom ponestane inspiracije i motivacije, imam savet:Turite u vas portabl plejer i dajte petama vetra. Odricanje odgovornosti: niti autor posta niti Metallica ne snose odgovornost za povrede prilikom preteranog sprintanja :DDeluje suludo, a i jeste, i totalno radi... treba da proba i ko ne voli gornji album (mada taj treba da prodje kao onaj sto je nevoleo karanfile).Slucajno se to "otkrice" desilo, jedan dan, vukao se kao prebijen, sve dok nije dosao Hit the Lights. Poleteh tada k'o da me sto djavola gone, nisam mogao samog sebe da prepoznam. Od Debelog Shefa iz Cvjecarnice morfovao sam se, trenutacno, u onog junaka Mel Gibsonovog Apokalipta. Hebote, kakav flash!
Töölönlahti Posted April 23, 2010 Posted April 23, 2010 Bilo koji ritmični kliše radi radnju.Meni je npr. najbolje rezultate prošle sezone dalo ovo:
Indy Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 A, pa ne, radi se o testosteronsko-lučećem dejstvu thrasha.
Töölönlahti Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Treba cimati nekoga s DIF-a da radi seminarski o tome.Ima potencijal, kao onaj etno-fitnes, bilo u Žikinoj šarenici i U zdravom telu onomad...
Indy Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Ne treba DIF, utvrdio ja naučno. Radio sklekove bez hevi metala u pozadini, a onda sa hevi metalom u pozadini. Razlika - statistički značajna. Vredi biti ljut. :D
Takeshi Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 (edited) Meni su za trcanje najbolji ovi kao miksevi od sat vremena (tipa: Fabric i sl.) posto vecina ima pravilo da krecu laganije, pa postepeno ubrzavaju, pa opet sporije na kraju, taman za trening. A mogu i razni hitovi koje u "normalnom" stanju tesko varim: Guetta, Axwell, Gaga, Sinclar... Moracu da napravim i jedan tvrdji mix: Ministry, White Zombie, NIN, Tool :D Za spore i dosadne treninge idu pametni podcasti. -_- Edited April 24, 2010 by Takeshi
HESKEY Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Počeo da trčim pre desetak dana posle dve i po godine pauze, nakon operacije kolena. Danas prvi put u životu trčao 10 km (verovatno je nekada bilo i duže, ali nisam merio) za 58:30. Sledeće godine u Bostonu:)))
Hamlet Strašni Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 (edited) meni je ovo[media][/media]najbolje za uzbrdice, imam ga na ipodu kao power song.Za duze deonice, malo sporije gde treba (o)drzati ritam nisu losi ni razni marsevi Edited April 25, 2010 by dusan1975
Takeshi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 (edited) Resio sam problem pomahnitalog pulsmetra: gel za ultra-zvuk, koji se na meru prodaje u svim apotekama. Radi savrseno, ocigledno vremenom oslabe senzori ili kontakti na onim elektrodama koje idu uz telo.Svejedno, ovih dana su i kod nas stigle nove Adidasove spravice, pa je to zrelo za kupovinu. Edited May 7, 2010 by Takeshi
nbg4ever Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kad smo vec kod Adidasa, jel probao neko njihove Powerbounce patike? Jesu li cemu?Ove mi se svidzaju...Sad kao cekam da mi se postojece raspadnu kako bih mogao da uzmem nove :D
Kelt Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Svejedno, ovih dana su i kod nas stigle nove Adidasove spravice, pa je to zrelo za kupovinu.gde ima?
Takeshi Posted May 7, 2010 Posted May 7, 2010 Kad smo vec kod Adidasa, jel probao neko njihove Powerbounce patike? Jesu li cemu?Ove mi se svidzaju...Ja sam ih samo merkao u prodavnici, i zakljucio da ne deluju pouzdano za moju tezinu -_- Mada, naziv im je zanimljiv, mozda se stvarno brze trci (odskace?) u njima? :P
Recommended Posts