Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Da prijavim da sam iz dosade neki dan pokusao 21km, onako iz totalne trkacke neaktivnosti, tipa u zadnjih x meseci trcao par puta nasumicno i to nesto prosek mozda 7km, dakle kao nula otprilike. Pritom prestao i da pijem one glukosamine i kolagene i ostale pizdarije za koje nesto tripujem da mi stvarno smanjuju bolove u kolenima i ostalim kostima, dakle preduslovi za 21km losi nikakvi.

Epilog - krenuo normalno, 7-8 km prosek ispod 4:55 koliko sam i planirao do kraja a onda na zemljanom neravnom delu blago uganuce zgloba koje sam lagano otresao ali nastavio opreznije jer sam hteo da izguram bilo kako, bilo par km i po 5:30 cak. Na kraju me stigao umor jer sam totalno van forme i osetio i jake bolove u nogama pa odustao posle 17km jer sam znao da ne mogu spustiti tempo na 5min nego ovako ostao na 5:08.

Od tad evo treci dan jedva hodam, levo koleno kleca i boli, guzovi upaljeni, cele noge upaljene, ledja bole, raspadam se ko da me silovalo celo pleme crnaca, mislim da me i dusa boli od saznanja koliko sam van forme.

• +1 2
Posted
2 hours ago, Djuro said:

@burekdzija srecno u New Yorku!!

Hvala Djuro, sutra krecem na put, za sada sve po planu. 

Posted

srecno!

nadam se da nece odloziti valensiju, tamo zatvaram sezonu 1.12.

• Hvala 1
Posted

Stigao juce, uzeo startni broj, sinoc lud halloween party, jutros futing sa jos par stotina trkaca u central parku, veceras met opera, nabrijanost i motivacija beskonacni, jedva cekam taj top da oznaci start.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

bravo 

cekamo da se javis 

• 3 weeks later...
Posted

Prošle godine u ovo vreme platio kotizaciju za BGD maraton 2990. Sad je 4190. Sve skuplje blokiranje grada nedeljom. :fantom:

Posted (edited)
1 hour ago, Zabalujev said:

Prošle godine u ovo vreme platio kotizaciju za BGD maraton 2990. Sad je 4190. Sve skuplje blokiranje grada nedeljom. :fantom:

Jel moze da se prijavi za sutra? Ja probao danas, cini mi se da ne moze vise.

Edit: ili pricas o redovnom maratonu koji nas ocekuje na prolece? :)

Edited by Greek Freak
Posted

Ovaj na proleće, 06.04. za današnji polu sigurno ne, prijave uvek zatvaraju oko nedelju dana ranije. 

• +1 1
Posted (edited)

Fantastičan skok performansi! Bravo! Ja skoro identično vreme imam prošle godine na dva polumaratona: 1 sat 55 i nešto na BG polumaratonu u aprilu i na zemunskom jesenas. Na prvom sam se krčkao i pekao Na drugom najebah po vetru i hladnoći, plus sam pazio da se ne polomim po kaldrmi, vreme se promenilo tih par dana a celo leto sam se spremao po toplom vremenu (a kako bih inače). Sad se razmišljam da li uopšte da pokušavam polumaraton iduće godine, 10k mi je taman, posle polu prolazim kroz cilj i psujem sebe ko me natera na ovo, dok se oko mene svi keze i hvataju selfije. :rolleyes:

Edited by Zabalujev
  • Hvala 1