Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

• 4 weeks later...
Posted

Da prijavim da sam iz dosade neki dan pokusao 21km, onako iz totalne trkacke neaktivnosti, tipa u zadnjih x meseci trcao par puta nasumicno i to nesto prosek mozda 7km, dakle kao nula otprilike. Pritom prestao i da pijem one glukosamine i kolagene i ostale pizdarije za koje nesto tripujem da mi stvarno smanjuju bolove u kolenima i ostalim kostima, dakle preduslovi za 21km losi nikakvi.

Epilog - krenuo normalno, 7-8 km prosek ispod 4:55 koliko sam i planirao do kraja a onda na zemljanom neravnom delu blago uganuce zgloba koje sam lagano otresao ali nastavio opreznije jer sam hteo da izguram bilo kako, bilo par km i po 5:30 cak. Na kraju me stigao umor jer sam totalno van forme i osetio i jake bolove u nogama pa odustao posle 17km jer sam znao da ne mogu spustiti tempo na 5min nego ovako ostao na 5:08.

Od tad evo treci dan jedva hodam, levo koleno kleca i boli, guzovi upaljeni, cele noge upaljene, ledja bole, raspadam se ko da me silovalo celo pleme crnaca, mislim da me i dusa boli od saznanja koliko sam van forme.

• +1 2
Posted
2 hours ago, Djuro said:

@burekdzija srecno u New Yorku!!

Hvala Djuro, sutra krecem na put, za sada sve po planu. 

Posted

srecno!

nadam se da nece odloziti valensiju, tamo zatvaram sezonu 1.12.

• Hvala 1
Posted

Stigao juce, uzeo startni broj, sinoc lud halloween party, jutros futing sa jos par stotina trkaca u central parku, veceras met opera, nabrijanost i motivacija beskonacni, jedva cekam taj top da oznaci start.

• +1 3
  • Hvala 1
Posted

bravo 

cekamo da se javis