Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

Posted

u vreme kada sam trcao 1:30-1:31 polumaratone i 3:18-3:20 maratone, 5k mi je nikad nije bio bolji od 20:20.

tako da tebi, @burekdzija,  treba samo dobar trening plan. 

p.s. pre mesec dana sam trcao 5k za 19:16, tako da sam pun optimizma pred jesenja takmicenja.

ako ih bude.

Posted

Nije tajna :D: 180 i 75. Nisam ja nesto trkacki zgoljav, ima me. 

• 3 months later...
Posted

Epidemija cini da ove zime nema teretane, a ni saune (:sad:). Znaci, izbor pao na trcanje. Moje je pitanje dakle kako se obuci za trcanje kad je hladno? Tipa izmedju 0 i 10 stepeni. Koliko slojeva? Da li kapu i kakvu? Da li nesto oko vrata i sta? Blagodarim unapred.

Posted

3 sloja - majica kr rukava (ne pamuk!), majica dugih rukava (ne pamuk!), i neki polar. Ako duva vetar ili nesto pada, onda tanka jakna za trcanje (ili prsluk).

Oko vrata bandana ili nista.

Kapa za trcanje: vuna ili poliester. Moze i pamuk, ako ne trcis dugo (do 1 h).

• +1 1
Posted
7 minutes ago, Djuro said:

3 sloja - majica kr rukava (ne pamuk!), majica dugih rukava (ne pamuk!), i neki polar. Ako duva vetar ili nesto pada, onda tanka jakna za trcanje (ili prsluk).

Oko vrata bandana ili nista.

Kapa za trcanje: vuna ili poliester. Moze i pamuk, ako ne trcis dugo (do 1 h).

Alles klar, hvala puno!

Posted

Provalices i sam, vremenom, sta ti prija a sta ne. Mozda ce ti biti dovoljna i 2 sloja, mozda rukavice itd.

Posted

Ako ti staza za trcanje nije daleko od kuce, kao meni, mozes da praktikujes lagani dzog do staze, tamo se izjuri, i onda solidan dzog nazad do kuce. Time izbegavas onaj najgori deo kada si vruc, a stanes sa aktivnoscu pa ti vetar drma kosti.

To i izbegavaj trcanje po snegu, mnogo je cudno, nema gripa uopste, mnogo se trosis a sporo napredujes. Rade tu i neki misici sigurno, kao trening nije lose, ali mi se cini kao velika verovatnoca za povredu pod stare dane, a to (bar meni) ne treba.

Posted
54 minutes ago, goofs said:

Ako ti staza za trcanje nije daleko od kuce, kao meni, mozes da praktikujes lagani dzog do staze, tamo se izjuri, i onda solidan dzog nazad do kuce. Time izbegavas onaj najgori deo kada si vruc, a stanes sa aktivnoscu pa ti vetar drma kosti.

To i izbegavaj trcanje po snegu, mnogo je cudno, nema gripa uopste, mnogo se trosis a sporo napredujes. Rade tu i neki misici sigurno, kao trening nije lose, ali mi se cini kao velika verovatnoca za povredu pod stare dane, a to (bar meni) ne treba.

Patike sa kramponima?

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Pukla mi je gumena narukvica za Garmin Vivosport saticj, u avgustu mu je istekla garancija :dry: pizduni. Sad imam najskuplji digitalni dzepni sat na svetu.

Posted

aliexpres, za dolar-dva, pazi da budu od silikona, traju x puta duze od originala.

probao za 920xt, odlicne.

• Hvala 1
Posted

Probao sad da nadjem, nema za vivosport nista, a i ta narukvica je nekako sjedinjena sa saticjem :mellow: porucio sam neku za vivofit, vidim na netu da moze da se nesto skarabudzi, isprobacu pa sta bude.

• +1 1
Posted

da da, bas taj klip sam video pa porucuo takve sa snimka :thumbsup: bice ok valjda

• 3 weeks later...
Posted

Trkači, jel trčite po zimoći? Šta oblačite za to?

Probao da istrčim, navukao one uske dryfit gaće i majicu u nekoliko slojeva, plus duks preko, smrzo se ko guzica. Majice se ohladile za tren.