ivy Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 ja trcim i setam ovuda i nema nikoga tako mi je svejedno
Strahan Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Istrcao se i ja jutros bas mi je prijalo. Srednji intrnzitet 6km, nisam hteo da preterujem
smorenko Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Ja sam pauzirao od nedelje. Jedan dan pauze planiran, ostali sto obaveze, sto mrzovolja. Nadam se da bih sutrao opet mogao da se malo razmrdam.
stoka Posted March 19, 2020 Posted March 19, 2020 Ljudi, jel' zna neko da li je otvorena atletska staza u okviru SC Olimp, ili je čitav kompleks pod ključem ...?
Zli Gli Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Ja prekjuce 7.03km, tempo 4:30 sa solidno rezerve ali dzabe sto sam u formi i kad ne trcim jer sam pogorsao stanje desnog skocnog zgloba koji je izgleda vrisnuo, sad ne mogu normalno da hodam. I vec mesecima mi se ista stvar desava posle svakog trcanja, nece izaci na dobro. Inace, napravili su nam 1km staze od tartana ili cega vec na keju, koja razlika izmedju toga i betona... nebo i zemlja. Beton - smrt za kolena i zglobove, pa sve da imas svemirske skupe patike.
Strahan Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 staza koju koristim za trcanje je bila puna,pa sam trcao po betonu 2 dana. jeste bole kolena,narocito su moja osetljiva ali nisam forsirao. ne znam da li od sutra moze da se trci
maheem Posted March 21, 2020 Posted March 21, 2020 Ja juče 5km po betonu posle 100 godina. Nagib po kraju puta pa leva noga trpela više. Hteo i danas al nema smisla pozivati ljude da ostanu kod kuće a ja na trčanje da idem, tako da otkazujem trčanje do daljnjeg.
darling Posted March 22, 2020 Posted March 22, 2020 kad citam vas, setila sam se ovog tipa, smejala sam se kad sam procitala: u pocetku mi se malo vrtelo u glavi . sad doslo i do nas. evo, mozda nekom da ideju. https://www.hongkongfp.com/2020/02/16/man-runs-marathon-apartment-china-fights-coronavirus-exercise/
Strahan Posted May 4, 2020 Posted May 4, 2020 krenuo da trcim ponovo, ima mozda nedelju dana. zadovoljan sam kako ide, nisam puno pao. gym izbacujem zasad imam neke fine vezbe koje radim kuci i prijaju
Djuro Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Sta mislite o virtualnim takmicenjima? To je ono sto nas ceka u biskoj buducnosti. Platili biste za ucesce? Imali biste isti osecaj zadovoljstva pre/za vreme/nakon trke?
goofs Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Nista od navedenog :( Vidjao sam svakakve akcije online na tu temu poslednjih meseci, nije me privuklo ni da procitam o cemu se radi.
burekdzija Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 6 hours ago, Djuro said: Sta mislite o virtualnim takmicenjima? To je ono sto nas ceka u biskoj buducnosti. Platili biste za ucesce? Imali biste isti osecaj zadovoljstva pre/za vreme/nakon trke? ne bih platio / ucestvovao. Planiram umesto toga da sa prijateljem trkacem iz kraja odradimo maraton na sledeci nacin: 30km uobicajena staza za long run (nosimo hranu i vodu) i onda 12km u kraju par krugova, gde bismo organizovali „publiku“ (=porodicu i drugare) i okrepu. On se spremao za neki aprilski maraton u Poljskoj, smorio se kad je otkazan, onda je probao sam da otrci ovde po gradu, odustao na 32. km i vratio se busom i sad je duplo smoren. Zato hocemo zajedno da probamo malo drugacije.
Djuro Posted May 8, 2020 Posted May 8, 2020 Iskren da budem, ni meni nije jasan ovaj hype oko virtual racinga. Mada se bojim da je to neminovna buducnost.
Recommended Posts