August 26, 20186 yr On 1.6.2018. at 0:10, Aleksandar88 said: U subotu ujutru od 05:00 pa narednih 20ak sati cu pokusati da "istrcim" ovo cudoviste. auu, tek sad vidim ovo... svaka ti cast, 45 km je fenomenalno na onom terenu. ja se bogami lepo umorim i kad vrlo lagano prohodam od hotela (jabucko ravniste) preko babinog zuba i plaze do midzora.
September 7, 20186 yr 1 hour ago, ivy said: ja juce istrcala moja prva 2 km u zivotu,posle osnovne skole U cugu?
September 7, 20186 yr ne u cugu ali skoro..malo sam sprintala jer mi je bilo dosadno to dzogiranje/sporo trcanje i malo sam setkala..otkud znam,mozda po 1/3 od svega ali mogla sam u cugu da sam trcala sve u istom,tom sporom,ritmu ... nije bilo tesko,malo dosadno...posle smo se jos vijali sa psom..imam ja i kondicije i snage nije to problem..
September 7, 20186 yr Ja taman pre par meseci usao u zivotnu formu, oborio neke silne svetske rekorde mitrovackog keja, planirao da napadnem rekorde Bekelea... i odjednom me uhvatila neka lenjost i evo pauza se oduzila... Bedak.
September 7, 20186 yr Ne no samo stariš. U tvojim godinama možeš primetiti rapidan sunovrat na nedeljnom nivou.
September 7, 20186 yr Kažu da trčanje na duge pruge (5+km)uopšte nije dobro/zdravo, + žuljevi.Mnogo je bolje brzo hodanje i sprintevi.Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока
September 8, 20186 yr Nista onda, prebacujem se na trcanje do 3km stipl cez. Neka nemirno spavaju Bolt, Kipketer, El Geruz i ekipa...
September 8, 20186 yr 10 hours ago, Zli Gli said: Ja taman pre par meseci usao u zivotnu formu, oborio neke silne svetske rekorde mitrovackog keja, planirao da napadnem rekorde Bekelea... i odjednom me uhvatila neka lenjost i evo pauza se oduzila... Bedak. Tzv sremska anksioznost..i mene nekad uhvati, verovatno zbog lokacije rodjenja
September 8, 20186 yr Ma mene skoro svake godine to zahvati preko leta, batalim i teretanu i sve kao na nedelju do dve i onda mi se osladi pauza i ta opustenost i jbg, znalo da potraje i po 8-9 meseci.
September 9, 20186 yr Istrčao 4km, 5:46 tempo, ledja najgore podnela. Joj kad bih spojio jednu nedelju trčanja bilo bi sve super
September 16, 20186 yr Danas berlinski maraton (ja ovaj put u publici), vreme odlicno bez vetra, zrelo za svetski rekord. Prvih 10km Kipchoge znatno brze od wr tempa, cilj na 21km mu je sumanutih 61 minut.