Jump to content
IGNORED

Trčanje

Pixie

Recommended Posts

Posted
On 1.6.2018. at 0:10, Aleksandar88 said:

2zAFy0t.jpg

U subotu ujutru od 05:00 pa narednih 20ak sati cu pokusati da "istrcim" ovo cudoviste.

auu, tek sad vidim ovo... svaka ti cast, 45 km je fenomenalno na onom terenu.

ja se bogami lepo umorim i kad vrlo lagano prohodam od hotela (jabucko ravniste) preko babinog zuba i plaze do midzora.

• 2 weeks later...
Posted

ja juce istrcala moja prva 2 km u zivotu,posle osnovne skole :D

Posted

Pocetak je najteži 😁

Ne odustaj i brzo ces do 5 doci... 

Posted
1 hour ago, ivy said:

ja juce istrcala moja prva 2 km u zivotu,posle osnovne skole :D

U cugu?

Posted

ne u cugu ali skoro..malo sam sprintala jer mi je bilo dosadno to dzogiranje/sporo trcanje  i malo sam setkala..otkud znam,mozda  po 1/3 od svega 

ali mogla sam u cugu da sam trcala sve u istom,tom sporom,ritmu  ...

nije bilo tesko,malo dosadno...posle smo se jos vijali sa psom..imam ja i kondicije i snage nije to problem..

Posted

Ja taman pre par meseci usao u zivotnu formu, oborio neke silne svetske rekorde mitrovackog keja, planirao da napadnem rekorde Bekelea... i odjednom me uhvatila neka lenjost i evo pauza se oduzila... Bedak.

Posted

Ne no samo stariš. U tvojim godinama možeš primetiti rapidan sunovrat na nedeljnom nivou. 

Posted

Kažu da trčanje na duge pruge (5+km)uopšte nije dobro/zdravo, + žuljevi.
Mnogo je bolje brzo hodanje i sprintevi.

Послато са LEX820 уз помоћ Тапатока

Posted

Nista onda, prebacujem se na trcanje do 3km stipl cez. Neka nemirno spavaju Bolt, Kipketer, El Geruz i ekipa...

Posted
10 hours ago, Zli Gli said:

Ja taman pre par meseci usao u zivotnu formu, oborio neke silne svetske rekorde mitrovackog keja, planirao da napadnem rekorde Bekelea... i odjednom me uhvatila neka lenjost i evo pauza se oduzila... Bedak.

Tzv sremska anksioznost..i mene nekad uhvati, verovatno zbog lokacije rodjenja

Posted

Ma mene skoro svake godine to zahvati preko leta, batalim i teretanu i sve kao na nedelju do dve i onda mi se osladi pauza i ta opustenost i jbg, znalo da potraje i po 8-9 meseci.

Posted

Citao sam o tome, u pitanju je klima u tom delu Srema.

Posted

Istrčao 4km, 5:46 tempo, ledja najgore podnela. Joj kad bih spojio jednu nedelju trčanja bilo bi sve super

Posted

Danas berlinski maraton (ja ovaj put u publici), vreme odlicno bez vetra, zrelo za svetski rekord. Prvih 10km Kipchoge znatno brze od wr tempa, cilj na 21km mu je sumanutih 61 minut.