Jump to content
IGNORED

Sobno Bilje

Nicol

Recommended Posts

Posted

pitar je ova posuda za cviće. a smokve, ne znam, možda su još najbolje u džemu...

Posted
pitar je ova posuda za cviće. a smokve, ne znam, možda su još najbolje u džemu...
Да не буде забуне: овај је прве четири године провео у саксији, а онда је добио земљу. Још две године је живот(ињ)арио док је корење комшијиног дрвета исисавало све из земље, а кад је то исечено, кренула га карта... пре две ипо године није био виши од метра, сад је подивљао evilsmile.gif .
Posted
Да не буде забуне: овај је прве четири године провео у саксији, а онда је добио земљу. Још две године је живот(ињ)арио док је корење комшијиног дрвета исисавало све из земље, а кад је то исечено, кренула га карта... пре две ипо године није био виши од метра, сад је подивљао evilsmile.gif .
neka mu je i vama sa srićom. :D naime, znate da mu je lišče otrovno? baš sam čitala u nekom članku o suicidologiji kako se ekstraktom jednog lista može ubiti 6-oro ljudi. nadam se da su do tog broja došli teorijskim modelom.
Posted
neka mu je i vama sa srićom. :D naime, znate da mu je lišče otrovno? baš sam čitala u nekom članku o suicidologiji kako se ekstraktom jednog lista može ubiti 6-oro ljudi. nadam se da su do tog broja došli teorijskim modelom.
Зна се то одавно. Кад се каже "развод на србијански начин", подразумева се "чај од лијандера" :o .
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

ja sam sveze ohibiskuskana100_1117.jpg

Edited by msmodesty
  • Wub 1
Posted
ja sam sveze ohibiskuskana
samo 1 dan dnevno?ali je :wub:
Posted
samo 1 dan dnevno?ali je :wub:
a vidi ovoj, japanski:100_1151.jpg
Posted

nima japana, do japana :heart: jel sadi kogod maćehice (aka maćuhice, lat. viola)?tri komada upravo zgurala na balkon. boja im je ona najtamnija crvena, prema smeđoj...post-171-1254049790.jpg

Posted
nima japana, do japana :heart: jel sadi kogod maćehice (aka maćuhice, lat. viola)?tri komada upravo zgurala na balkon. boja im je ona najtamnija crvena, prema smeđoj...
zgurala 4 takve iste experimentalno i gledam kako se muche. neki djavo :unsure:
  • 2 weeks later...
Posted
zgurala 4 takve iste experimentalno i gledam kako se muche. neki djavo :unsure:
kod mene se 75% osušilo, u rekordnom roku < 7 dana. na rubovima listova kreće depigmentacija, potom se osuše. nisu plesale niti 1 ljeto :(
Posted
kod mene se 75% osušilo, u rekordnom roku < 7 dana. na rubovima listova kreće depigmentacija, potom se osuše. nisu plesale niti 1 ljeto :(
chezmoi (paradoxalno) josh pleshu sve 4, al mi brshljani (i vecina ostalog) poginushe samo tako. sad sam oshishala sve do dz i chekam sta ce da bude, zao mi... zato sam, da se dalje muchim i nerviram uzela nekoliko hrizantema i violica, da se uteshim do mraza. a mislila sam da sam zavrshila tu prichu i uspostavila stabilnu konfiguraciju josh proshle jeseni. al dz :(
Posted
chezmoi (paradoxalno) josh pleshu sve 4, al mi brshljani (i vecina ostalog) poginushe samo tako. sad sam oshishala sve do dz i chekam sta ce da bude, zao mi... zato sam, da se dalje muchim i nerviram uzela nekoliko hrizantema i violica, da se uteshim do mraza. a mislila sam da sam zavrshila tu prichu i uspostavila stabilnu konfiguraciju josh proshle jeseni. al dz :(
nista macuhice, od kako sam prosle godine imala ciklame do prvih mrazeva i sire - ne menjam dobitnu kombinaciju.a brshljani od prosle godine poginuse isto samo takoposle cevcarka kaze - nisu bili za napolje nego za unutra.. cvrc.ovi lice da ce malo duze prezive... bar je obecala
Posted
posle cevcarka kaze - nisu bili za napolje nego za unutra.. cvrc.
e ovi su bili za napolje pune 4 godine. sad su za nigde. al cu ih pustiti do proleca, ovako ometene, pa se mozda predomisle...