Indy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Za 1 stvar se mora odati priznanje Jobsu & co. Umeju da "rade publiku", kao sto niko ne ume. Da predaju Srbiju na upravljanje Jobsu (a mogao bi da je kupi sa onim sto mu je zapalo za kauc), za godinu dana bi bila privlacnija od Svecke.
jms_uk Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jao, Ping je takvo njesra. Sto je najgore, utrpava se u liste za slusanje muzike i oduzima mesto za naslove bez veze. Inace je za mene ceo koncept socijalnog slusanja muzike umro sa last.fm-om. (Mislim, umro je kod mene).Stvarno se nadam da nece da bude takav neki "novitet". Dajte bre nesto korisno, kao npr. brze otvaranje programa i tome slicno.Ping sam imao ukljucen nekih 15 minuta, ali mi last.fm i dalje skrobluje :)
Indy Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 (edited) Hm, ako ste u pravu, alal vam cosak. Ali, koliko generaciji Y znace Beatlesi?EDIT. Vidim sad po netu, bice da ste u pravu. Edited November 15, 2010 by Indy
Aion Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Ja sam samo citirao net, pre ce biti cloud, ili nesto slicno...
teacher Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 (edited) Izgleda da je all-new apple tv. Kak' sam uzbuđen. iTunes naravno skida update. Edited November 16, 2010 by teacher
Roger Sanchez Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 U duhu Jobsian estetike mogli su retuširati malo i brisati Ringoa sa fotke.
braca Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 i to je "dan koji necemo zaboraviti" ??? WTF ???grupa koja ne postoji vec 40 godina, i samim tim nista novo nije izbacila??? pa sve sto izbace na iTunes-u vecina ljudi vec ima u mp3, za dz. Apple i Jobs sve vise gube vezu sa stvarnoscu...
Indy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Пала им је вредност акција кад је објављено ово за Битлсе, па изгледа да је то био мали антиклимакс (а можда је ствар у томе да су то сви и очекивали, чак и на овом форуму, па је изостао ефект изненађења).
foto Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 (edited) e pa pazarih ja kompjuter za sekretarice u filmovima. nema zica kabelova i gajtana. ekran je za fotke savrsen tako da me mozete ocekivati sa gomilom pitanja ovde. moj poslednji profi rad je bio na sistemu 7.6 ili 7.8. vidim da se dosta toga promenilo.prilikom prvog paljenja sam uspeo da napravim tipfeler i sada mi se komp kretenski zove, kako se to moze promeniti?p.s.da li neko ima iskustava sa hardverskom kalibracijom ekrana na imacu? Edited November 18, 2010 by foto
Indy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 (edited) Име можеш да промениш у Sharing preference, из System Preferences. Edited November 18, 2010 by Indy
banecare1 Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 stigao MBP jos u nedelju, ali nikako da ga pustim u upotrebu. bio je samo glossysta preporucujete ze prebacivanje sa starog na novi mbp? ja koristim samo popularne programe kao sto su ffox, skype, torrent, open office, apple mail, itunes i sl. video sam da ima mirgations manager, ali da nesto ne zeznem reko' da pitam. najvaznije mi je za mail. da li da kopiram "mail folder" ili da downlodujem za vikend sve poruke sa gmail accounta. tnx
Indy Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 (edited) Што не пребациш све? Стави у таргет мод један од МБП-ова (стари нпр.) и лепо ископирај све (осим ако нешто баш нећеш). Притисни "Т" док се стартује макина (за случај да не знаш) - то је она која ће постати као "хард диск". И повежи са фајервајром, наравно.Додатак. Колико разумем, користиш гмејл налог са кога скидаш поруке на Мек епл мејл? Да ли остављаш копију поруке на гмејл серверу? Ако је то случај, онда немаш бриге, а ако не, онда свакако прекопирај фолдер (мада, како рекох, не видим неки разлог да не копираш све... брзо то иде, осим ако ти се страшно не жури). Edited November 18, 2010 by Indy
Recommended Posts