Jump to content
IGNORED

Apple Macintosh

henrik larsson

Recommended Posts

Posted

Zašto nema kameru bre :cry:? Ako su stavili mikrofon i zvučnike, zašto ne i integrisana kamera kao na iMac-u? Čuh da se predviđa kako će najjeftiniji biti 500, a najskuplji 999 dolara.

Posted (edited)
Zašto nema kameru bre :cry:? Ako su stavili mikrofon i zvučnike, zašto ne i integrisana kamera kao na iMac-u? Čuh da se predviđa kako će najjeftiniji biti 500, a najskuplji 999 dolara.
$499 najjeftiniji...al su ga opet sjebali sa ATT-jem i njihovim data planovima....799 najskuplji....tj $829 wifi+3G.... Edited by scepa
Posted

60 dana ! da ga nisu malo prerano objavili, pod pritiskom?

Posted
60 dana ! da ga nisu malo prerano objavili, pod pritiskom?
bice pre-orderovanja.... vec vidim oko 850 kinti manje na racunu....nego nisam skontao , dolazi unlocked, ili ce da radi pwn?
Posted

Nema multitaskinga - samo jedna stvar u isto vreme.

Posted

to sam i ja htela da kazem.za one koji su propustili, najiskusniji gik ima play-by-play.kako ne pozeleti ovo, majkumu.

Posted
apple-tablet-keynote_180.jpg
Ako su ovo unsubsidized cene, jako fino. Naravno, zatvorili su ga novom hw platformom & app store-om, što je bilo za očekivati. Svejedno, ovaj hw vredi tih para.
Posted

Misliš na ugovore?Koliko ja razumeh svi modeli će biti otključani i nema vezivanja za ugovore.

Posted
Models with 3G will be unlocked and will be able to use GSM micro SIMs. In the U.S., AT&T will offer two data plan options $14.99 for up to 250 MB per month and $29.99 per month for unlimited data. No contract is required for either option, and free access to AT&T's Wi-Fi hot spots is included. Data packages for iPad users outside of the U.S. will by in place by June.
Posted

da, sa tim sto ce tih $29,99 da bude oko $40-$45 kad ubace taxes, fees , surcharge i control charge...koji su prisutni na svakom att data planu...no dobro...clearwire i comcast su ih malo potisli zadnjih meseci sa jeftinim internetom pa moraju da se proguraju nekako...

Posted
Misliš na ugovore?Koliko ja razumeh svi modeli će biti otključani i nema vezivanja za ugovore.
Da, na to mislim. Pametan potez Steve J-a, dokazuje da je Apple prerastao AT&T i ostalu gamad.Jbte, kad se samo setim da su pre par godina bili u kanalu.