jms_uk Posted December 26, 2009 Posted December 26, 2009 Ja koristim svakodnevno - bez problema. Da nije neki firefox plugin u pitanju?Ono sto me buni je da nisam dodao nikakav novi plugin, nije bio upgrade, nista posebno. Nema ni pravila koliko dugo prodje izmedju dva crash-a, kao ni sta radim neposredno pre: kliknem na link, dodam bookmark i dr.A ponajvise sto se samo ceo FF ugasi, pre je bar izlazio onaj crash report + prilikom podizanja nudjena je opcija da se restore prethodna sesija...
Aion Posted January 2, 2010 Posted January 2, 2010 Danas kupio ovo:Imam par pitanjaca?1. Koji VNC klijent za Windows 7 moze da lepo salje MAC tastere sa tastature? Po mogucnosti i da je brz.2. Moze li da se screen shearing-u da specificira koje rezolucije monitora da podrzava, kada fizicki monitor nije nakacen?3. Kako da disejblujem daljinski upravljac? Pored mac-a mi se nalazi AppleTV, cim pipnem daljinac, na macu mi se dize Fron Row ili iTunes. Nije pomoglo uparivanje daljinskog sa AppleTV-om.
braca Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Lepa stvarcica, i ja planiram da zamenim moj...Nemam odgovor na prva dva pitanja, a za trece je : http://support.apple.com/kb/HT1619Use the Security pane in System Preferences to turn the infrared ("IR") reception on your Mac off (or back on). To do this: 1. Choose System Preferences from the Apple () menu in the upper-left menu bar. 2. Choose Security from the View menu. 3. Click the lock and enter your Administrator password if necessary. 4. Select the "Disable remote control infrared receiver" checkbox.
jms_uk Posted January 15, 2010 Posted January 15, 2010 Ono sto me buni je da nisam dodao nikakav novi plugin, nije bio upgrade, nista posebno. Nema ni pravila koliko dugo prodje izmedju dva crash-a, kao ni sta radim neposredno pre: kliknem na link, dodam bookmark i dr.A ponajvise sto se samo ceo FF ugasi, pre je bar izlazio onaj crash report + prilikom podizanja nudjena je opcija da se restore prethodna sesija... Izgleda da je problem ipak bio u extenziji, iako je bila tu vec poduze vreme: Xmarks :unsure:Od kad sam to skinuo, radi ok.Ali imam novi problem, pa sam zakazao sutra date u Genius Bar-u <_<
banecare1 Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Ali imam novi problem, pa sam zakazao sutra date u Genius Bar-u <_<diskovi su prevazidjeni ;) kod mene je izgleda umro od dosade :D
jms_uk Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 diskovi su prevazidjeni ;) kod mene je izgleda umro od dosade :Dmozda je i moj - nisam ga koristio odavno, a sad hteo da bekapujem nesto...
Aion Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Posle pune dve sedmici otkad sam kupio mac mini, malopre sam prvi put ubacio disk u opticki drajv - da vidim da li radi!
jms_uk Posted January 16, 2010 Posted January 16, 2010 Proveo 20 min u apple radnji, zamenili ceo opticki tu i tada.i vec se isplatio applecare :)
Indy Posted January 17, 2010 Posted January 17, 2010 Znas, jamese, koliko vi placate te bebice, i treba da vam sve menjaju dzaba;)
scepa Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 "We’ve been able to achieve 10 hours of battery life."
braca Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Apple Procesor (A4)...Sve mi se cini da ce sve biti spakovano i zatvoreno kao iPhone + AppleStoreAl ce biti hakovanja..
Recommended Posts