kiki Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 Uradila sam ovo što je braca rekao i sad su oba mac extended, ali sa dodatkom u zagradi "journaled" šta god to bilo. Nebitno, ja sam završila sa ovim i idem da se bakćem sa programima :).
Indy Posted August 19, 2009 Posted August 19, 2009 Ma gde, ovaj je dobar kao maca. One je napao tigar (svaka mu čast).
kiki Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Čime vi brišete svoje tastature? Imam onu alu (sivu) i trebalo bi malo da se obriše (i beli tasteri i ono sivo okolo). Imam još od pc-a one tečnosti za čišćenje ali ne znam smem li to ovde (mada ne vidim razlog zašto ne bi smelo).
Filipenko Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Pljuneš pa prebrišeš rukavom. Ništa prostije.
henrik larsson Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Može standardna tečnost, najnormalnije.
Roger Sanchez Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Čitam da ste se riješili 1024 matematike.. čestitam. :)
kiki Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Koje su mi mogućnosti za gledanje tv-a preko iMac-a? Znam da postoje neke kartice (elgato i slično), da ima i eyetv softver (može li se to "nabaviti"), ali ne znam da li sve to može da ide na iMac. Pre svega mislim na karticu jer na znam kako to u iMac uopšte može da se ubaci.U suštini, neću da gledam samu televiziju, već na primer pustim video kasetu ili snimak sa kamere i gledam na kompu (ne znam da li je ovo bitno, ali eto, da naglasim :)).
Indy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Može USB, ne mora karticahttp://www.cnet.com.au/pinnacle-launches-u...c-339279618.htm
kiki Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nešto čitam i nisam sigurna može li to i za ovo što sam ja rekla. Dakle, ne samo tv program, već prenos svega što je na tv ekranu, ma iz kog izvora ta slika dolazila.
Indy Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nešto čitam i nisam sigurna može li to i za ovo što sam ja rekla. Dakle, ne samo tv program, već prenos svega što je na tv ekranu, ma iz kog izvora ta slika dolazila.Upravo to radi, evo ovde sajt proizvođača (iz UK):http://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/P...+Solutions/Mac/
henrik larsson Posted September 6, 2009 Author Posted September 6, 2009 Nije još vreme, dok se ne isprave solidni bagovi i ne apdejtuju svi postojeći softveri.
Recommended Posts