September 27, 20186 yr jesam ja sinoć. instalacija se nešto odužila pa nisam stigao da pročačkam mnogo sem da je crn
September 27, 20186 yr jesam ja sinoć. instalacija se nešto odužila pa nisam stigao da pročačkam mnogoIsto. Jedino razlicito jutros sto sam primetio je da mi se pokvario MagicPrefs za misa (ne radi mi tri prsta=middle click), ali to nije update-ovano od 10.8Reinstaliracu nocas, pa ce valjda biti ok. Sent from my iTelephone using Tapatalk
September 28, 20186 yr On 27.9.2018. at 9:50, jms_uk said: Reinstaliracu nocas, pa ce valjda biti ok. Nece da moze Browsing will never be the same again...
October 2, 20186 yr On 29.9.2018. at 0:10, jms_uk said: Nece da moze Browsing will never be the same again... Ako se jos neko suoci sa istim problemom, ipak ima resenja Quote Just needed to go into System Preferences -> Security & Privacy -> Privacy -> Click the lock bottom left -> Enable "MagicPrefs.app". I then restarted MagicPrefs by showing the icon and then choosing "Quit MagicPrefs" and then re-opening it and it worked.
October 19, 20186 yr Da li je moguće da mi iskoči obaveštenje od App prodavnice da unapredim OS na Mojave iako mi je komp iz 2008. godine? Ono, stala sam na El Capitanu jer, koliko ukapirah, nisam mogla više da se šlepam na ovoj starudiji.
October 19, 20186 yr Da li je moguće da mi iskoči obaveštenje od App prodavnice da unapredim OS na Mojave iako mi je komp iz 2008. godine? Ono, stala sam na El Capitanu jer, koliko ukapirah, nisam mogla više da se šlepam na ovoj starudiji.Moguce je, mislim da samo proverava da li je instaliran ili ne. I ja sam juce primetio na poslu (mac pro koji ne podrzava).Sent from my iTelephone using Tapatalk
October 19, 20186 yr Hvala, to sam i pretpostavila. Ali pošto je to njihov program, mislila sam da on sam prepozna da li može ili ne.
October 20, 20186 yr Ma, briga njih, oni ce da ti izbace opciju updatea, a onda kad krenes onda ce ti reci da to ne moze da tvoje staro sokocjalo i tako te "terati" da kupis novi.
October 30, 20186 yr Zanimljiv Apple event upravo. Novi MacBook Air sa Retinom, novi Mac Mini, novi iPad Pro bez home dugmeta...
February 11, 20196 yr Ako kome treba (promo sa 100% popusta):https://www.udemy.com/apple-macos-support-essentials/?couponCode=PROMOCOUPONS24.COM