June 18, 201311 yr Ovde jesu malo skuplji, a i citao sam nesto da 1TB [zaboravih sad koji] dosta vibriraju. A i mislim da mi nece biti potrebno vise od tih ~450GB u narednih par godina (a do tada bi mogao da padne i neki novi lap :D)E da, zaboravih i da pitam ako je neko skoro radio HDD upgrade: SuperDuper, CCC ili Time Machine?
June 18, 201311 yr ja to radim iz disk utility-a direktno, startujem OSX instalacioni disk i iz njega umesto instalacije pokrenem disk utilityP.S da objasnim :- imam eksterni disk koji podelim na dve particije, prvu oko 8Gb i na nju šibnem OSX Instalacioni iso (ili dmg) i startujem posle sa njega- na drugu particiju uradim kopiju celog starog diska ( image u .dmg ), ujedno imam i kompletan backup- zamenim disk- startujem opet instalacioni, i vratim ceo .dmg na novi disk i gotovotreba imati dovoljno veliki eksterni diskdruga opcija je sa kućištem za eksterni disk, zameniš diskove i startuješ instalacioni sa USB ... Edited June 18, 201311 yr by braca
October 22, 201311 yr Jos tri sata.Ja instalirah 10.9 GM pre par dana, radi OK za sada.i iWork for iCloud dolazi uskoro Edited October 22, 201311 yr by jms_uk
October 22, 201311 yr ja se ložim da obnovim MBP opet... i eventualno mini, da vidimo šta će da ponude