jms_uk Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 Ovde jesu malo skuplji, a i citao sam nesto da 1TB [zaboravih sad koji] dosta vibriraju. A i mislim da mi nece biti potrebno vise od tih ~450GB u narednih par godina (a do tada bi mogao da padne i neki novi lap :D)E da, zaboravih i da pitam ako je neko skoro radio HDD upgrade: SuperDuper, CCC ili Time Machine?
braca Posted June 18, 2013 Posted June 18, 2013 (edited) ja to radim iz disk utility-a direktno, startujem OSX instalacioni disk i iz njega umesto instalacije pokrenem disk utilityP.S da objasnim :- imam eksterni disk koji podelim na dve particije, prvu oko 8Gb i na nju šibnem OSX Instalacioni iso (ili dmg) i startujem posle sa njega- na drugu particiju uradim kopiju celog starog diska ( image u .dmg ), ujedno imam i kompletan backup- zamenim disk- startujem opet instalacioni, i vratim ceo .dmg na novi disk i gotovotreba imati dovoljno veliki eksterni diskdruga opcija je sa kućištem za eksterni disk, zameniš diskove i startuješ instalacioni sa USB ... Edited June 18, 2013 by braca
jms_uk Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 (edited) Jos tri sata.Ja instalirah 10.9 GM pre par dana, radi OK za sada.i iWork for iCloud dolazi uskoro Edited October 22, 2013 by jms_uk
braca Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 ja se ložim da obnovim MBP opet... i eventualno mini, da vidimo šta će da ponude
jms_uk Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Moj MBP ce da proslavi 5. rodjendan sledeceg meseca :)
kiki Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Maveriks daju za dž. Nije da to nama nešto znači, ali eto .
Roger Sanchez Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Dijele softver besplatno... Ovo nije moj Epl! <_<
jms_uk Posted October 22, 2013 Posted October 22, 2013 Ako mislis na iLife i iWork, izgleda samo ako se kupi uz nov racunar
Recommended Posts