banecare1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Verovatno svi vec znate, ali ipak - izasao je 10.5.2 !moze li malo detaljnije za nas nepismeneko je izasao, gde i sltnx
Indy Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Odlican besplatni program za skidanje strimovanih vodea TubeTV. Automatska konverzija i stavljanje u iTunes libraryGde to ima i dal' radi na Visti
Aion Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 tubetv sam pokupio sa http://coolosxapps.net/ posle procitane dobre recenzije na nekom blogu (mislim macworld-ovom). Mislim da nema za MS, mada ako neko zna nesto slicno, neka javi. 10.5.2 je najnovija verzija Leoparda, trenutno aktuelnog operativnog sistema za meca.
banecare1 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ferceraju 10.5.2 i tubetv.imam jedno pitanjce. nisam siguran da li je delo ruku cerkice, ali pre 20ak dana sam otvorio itunes i video da ni jedan iz trekova ne radi (libary je bio pun ali su svi fajlovi nestali). uradio update sa ipoda i sada je sve ok, ali me interesuje da li se slicna stvar desavala nekome. mali haker ima dve godine, ajde da poverujem da moze obrisati nekako sve fajlove, ali sumljam da moze obrisati i iz trash-a.
blek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 MIRO je odlican za skidanje sa YouTubea i sa jos gomile raznih kanala, ima i za Win, ali nisam probao. Mac verzija mi je super, skida i torente...10.5.2 je OK, ali je Graphic Update meni napravio opak posao... Minijeva mučenica GMA 950 je konačno počela da bljuje vatru... pokazuje svoju sirovu snagu... i to... živi punim plucima svoj integrisani zivot!10 ak filmova odjednom na expose bez trzanja, i te fore... do sad to nije moglo
Indy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Браво, Блече, Миро је стварно одличан (па и на Висти).
banecare1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 mene je miro dosta zezao. duplira ionako lose rezultate pretrazivanja, cesto se zaglavljuje i sl. steta, posto je potreban programcic.
Aion Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 (edited) Kolko odmah skidam taj miro za win, pa cu da vidim za mac-a.---Skinuo, svidelo mi se pretrazivanje, i lepo downloaduje, medjutim na prvoj play-u puko ko zvecka. Sve se ovo odnosi na WinXP. Edited February 14, 2008 by Aion
blek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 di znam, na mekadziji ne pucavaljda treba jos da ga zadihtuju za windows, pojma nemam
banecare1 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 puca na meku i to opako, ko za novu godinu
Indy Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Na Visti sljaka k'o leptir. Sticem utisak (zasad neproveren) da downloaduje YouTube video brze nego kad se Firefoxom ode na youtube.com
Indy Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Samo za Bleka :DDoco puts Macheads under the microscopeA fan at the opening of an Apple Store in New York and, right, sex blogger and Mac fanatic, Violet Blue.What is it about Apple products and the Mac in particular that inspires a fanatical, almost religious devotion among users?..."Macheads developed a strong personal connection to their machine," he said. "The Mac came not just as a machine in a box, it came with a whole community; they had the idea that they were part of something special, a social movement around a computer."Ostatak
Recommended Posts