Tpojka Posted May 17 Posted May 17 Onako je otprilike pajtonaš objašnjavao podove (pods-e?) krajem 2019. u Brodu na Connect ITju.
Mel Posted May 29 Posted May 29 Just now, Shan Jan said: Kao sto kaze moje sef: "PMs are just glorified secretaries". To je govorio nas CSO nekad.
Mel Posted May 30 Posted May 30 On 29. 5. 2024. at 11:16, Filozof manijak said: Dakle, juche sam malo zakolutala ochima na ovo. Danas, objashnjavam choveku za neki posao koji treba da on uradi a o kome ja znam da ima mashina koja radi pakapak i tu je otprilike sazet veci deo onoga sto ja znam o tome: "treba mi leadtime za blablabla, koliko da im saopsthitm? 3 meseca?" - pa ovaj ne, 3 meseca nam je leadtime za materijal (sto mi je rekao 15 hiljada puta i apsolutno znam da im samo za materijal treba duze), pa oko 3 meseca da proizvedemo i uradimo QC i release goods..." Ok reci cu im 5 meseci. Znachi na korak sam da bijem da priznaju da sve moze za 3 meseca. Max.
bags Posted May 30 Posted May 30 Na drugoj strani grbave ljudi dosta sa poslom cak i kad su vise nego solidno placeni. Ja tacno na svakom daily ujutro mogu prepoznati kad se neko od developere ili testera zajebavao prethodni dan. Mislim da se u USA puno manje tolerise taj BS ali ovde na zapadu je deo kulture.
Mel Posted May 31 Posted May 31 17 hours ago, bags said: Na drugoj strani grbave ljudi dosta sa poslom cak i kad su vise nego solidno placeni. Ja tacno na svakom daily ujutro mogu prepoznati kad se neko od developere ili testera zajebavao prethodni dan. Mislim da se u USA puno manje tolerise taj BS ali ovde na zapadu je deo kulture. Ja sam uvek prezirala te neradnike dok nisam shvatila da su to pametni ljudi
Sammael Posted June 5 Posted June 5 Niste u toku, sad smo u režimu da 1 žena za 1 mesec napravi 9 beba. PM koji radi kao glorifikovana sekretarica ili ne zna svoj posao ili nema empowerment ili ga boli kurac. Isto kao što i mnogo današnjih devova boli kurac da rade... bilo šta.
Dsnake Posted June 5 Posted June 5 10 minutes ago, Sammael said: Niste u toku, sad smo u režimu da 1 žena za 1 mesec napravi 9 beba. Od jednog oca, Četa Džipitija. 1
Mel Posted June 5 Posted June 5 1 hour ago, Sammael said: Niste u toku, sad smo u režimu da 1 žena za 1 mesec napravi 9 beba. PM koji radi kao glorifikovana sekretarica ili ne zna svoj posao ili nema empowerment ili ga boli kurac. Isto kao što i mnogo današnjih devova boli kurac da rade... bilo šta. Ne znam kako je kod vas u ITju, kod nas je PM deo sistema i tima, i to vazan, ako ne radi kako treba moze mnogo da zajebe, ali takodje ako drugi bitni delovi ne rade kako treba, PM tu ne moze nista. Na rezim 9 zena za 1 mesec 1 bebu slikicu sam se onako nadurila malo, ali sam onda uhvatila sebe da pokusavam nesto slichno... ali jbg, uvek je tu pritisak, i ako ga nema tek onda ce sve ici jos i sporije...
Recommended Posts