Jump to content
IGNORED

Strukovni Humor

betty

Recommended Posts

Posted

Onako je otprilike pajtonaš objašnjavao podove (pods-e?) krajem 2019. u Brodu na Connect ITju. 

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• JozoMujica

184

• Tpojka

90

• Indy

78

• Svarog

50

Posted

438164905_3842786945994282_1581799140216

• Haha 1
Posted

Iznad kepče treba da piše 

"Verify that you are not human".

Posted

spacer.png

• Haha 4
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Tako je i meni danas na poslu 😭

Posted

Kao sto kaze moje sef: "PMs are just glorified secretaries".

• Hvala 2
Posted
Just now, Shan Jan said:

Kao sto kaze moje sef: "PMs are just glorified secretaries".

To je govorio nas CSO nekad.

Posted
On 29. 5. 2024. at 11:16, Filozof manijak said:

spacer.png

Dakle, juche sam malo zakolutala ochima na ovo.

Danas, objashnjavam choveku za neki posao koji treba da on uradi a o kome ja znam da ima mashina koja radi pakapak i tu je otprilike sazet veci deo onoga sto ja znam o tome:

"treba mi leadtime za blablabla, koliko da im saopsthitm?

3 meseca?"

- pa ovaj ne, 3 meseca nam je leadtime za materijal (sto mi je rekao 15 hiljada puta i apsolutno znam da im samo za materijal treba duze), pa oko 3 meseca da proizvedemo i uradimo QC i release goods..."

Ok reci cu im 5 meseci.

Znachi na korak sam da bijem da priznaju da sve moze za 3 meseca. Max.

Posted

Na drugoj strani grbave ljudi dosta sa poslom cak i kad su vise nego solidno placeni. Ja tacno na svakom daily ujutro mogu prepoznati kad se neko od developere ili testera zajebavao prethodni dan. :) Mislim da se u USA puno manje tolerise taj BS ali ovde na zapadu je deo kulture.

Posted
17 hours ago, bags said:

Na drugoj strani grbave ljudi dosta sa poslom cak i kad su vise nego solidno placeni. Ja tacno na svakom daily ujutro mogu prepoznati kad se neko od developere ili testera zajebavao prethodni dan. :) Mislim da se u USA puno manje tolerise taj BS ali ovde na zapadu je deo kulture.

Ja sam uvek prezirala te neradnike dok nisam shvatila da su to pametni ljudi

Posted

Niste u toku, sad smo u režimu da 1 žena za 1 mesec napravi 9 beba.

PM koji radi kao glorifikovana sekretarica ili ne zna svoj posao ili nema empowerment ili ga boli kurac. Isto kao što i mnogo današnjih devova boli kurac da rade... bilo šta.

Posted
10 minutes ago, Sammael said:

Od jednog oca, Četa Džipitija.

• Wub 1
Posted
1 hour ago, Sammael said:

PM koji radi kao glorifikovana sekretarica ili ne zna svoj posao ili nema empowerment ili ga boli kurac. Isto kao što i mnogo današnjih devova boli kurac da rade... bilo šta.

Ne znam kako je kod vas u ITju, kod nas je PM deo sistema i tima, i to vazan, ako ne radi kako treba moze mnogo da zajebe, ali takodje ako drugi bitni delovi ne rade kako treba, PM tu ne moze nista.

Na rezim 9 zena za 1 mesec 1 bebu slikicu sam se onako nadurila malo, ali sam onda uhvatila sebe da pokusavam nesto slichno... ali jbg, uvek je tu pritisak, i ako ga nema tek onda ce sve ici jos i sporije...