Redridinghood Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 (edited) Blago vama, u mojoj struci su samo neduhoviti ljudi...Al' ovo moze da prodje :) Edited November 22, 2007 by Redridinghood
Razzmatazz Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 Nije čisti UML 2.0, nadam se da nećete zameriti...
kurdi Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 (edited) heh, danas za vecerom (black tie -_-) mi prijatelj (geek -_-) prvo spomene kako obozava xkcd, onda kaze da zna onaj i'm not walking funny sa prve strane, a onda mi isprica anegdotu vezanu za ovaj strip...daklem ovaj strip je objavljen zapravo pre 23. septembra 2007.a onda su se geekovi skupili... u dato vreme i na datom mestu, u znak (emotivne) podrske i postovanja.nagradno pitanje - gde se to skupljaju geekovi? (ogromno iznenadjenje je u pitanju...) Edited December 1, 2007 by kurdi
jms_uk Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 nagradno pitanje - gde se to skupljaju geekovi? (ogromno iznenadjenje je u pitanju...)sta to ima u north cambridge-u? [pa jos na decijem igralistu?]
kurdi Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 sta to ima u north cambridge-u? [pa jos na decijem igralistu?] , koliko ja znam nista. pitanje je bilo u kom delu sveta, gradu... ne sto bas na severu mu. (a nema zapravo ni nagrade.)
jms_uk Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 , koliko ja znam nista. pitanje je bilo u kom delu sveta, gradu... ne sto bas na severu mu. (a nema zapravo ni nagrade.):( boston je blizu, mozda MIT ?
kurdi Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 boston je blizu, mozda MIT ?i jos jedna relativno poznata skola...zapravo obe su bas u cambridgu, a ne u bostonu. (ta dva grada nisu nicim razdvojena, vise ko bgd opstine.)nerd capital of the world.
jms_uk Posted December 1, 2007 Posted December 1, 2007 i jos jedna relativno poznata skola...zapravo obe su bas u cambridgu, a ne u bostonu. (ta dva grada nisu nicim razdvojena, vise ko bgd opstine.)nerd capital of the world. eto odgovora :) ako se predomislis, nagrada ide tebi
Kudravi Gaucos Posted December 15, 2007 Posted December 15, 2007 Evo jedan vic koji matematicari smatraju smesnim:Ide funkcija ulicom i naleti na integral. Kaze joj intagral: "Sad si gotova, ima da te integralim!".Kaze funkcija: "nemoj molim te!!!". I on je integrali.I tako se to ponavlja par puta, kad...Naleti nova funkcija i kaze joj integral - "Sad cu da te integralim!", a ona mu kaze: "Mozes da ga duvas, ja sam e^x!".
Aule@ Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Evo jedan vic koji matematicari smatraju smesnim:Ide funkcija ulicom i naleti na integral. Kaze joj intagral: "Sad si gotova, ima da te integralim!".Kaze funkcija: "nemoj molim te!!!". I on je integrali.I tako se to ponavlja par puta, kad...Naleti nova funkcija i kaze joj integral - "Sad cu da te integralim!", a ona mu kaze: "Mozes da ga duvas, ja sam e^x!".T to the A to the S T E YTASTEY girl you..
Gonzo Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 stari, buba ga voli:žena poslala muža-informatičara u dućan:- kupi paketić margarina, a ako budu imali jaja, kupi deset.informatičar se ubrzo vraća sa 10 pakli margarina i kaže:- imali su jaja. if then
bios Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Nije moja ali nečija jeste struka.-šta je perpetuum mobile?-Mobilni koji se ne puni, a cena razgovora jednaka nuli.
Recommended Posts