foot-in-mouth Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 (edited) ... Edited October 24, 2007 by foot-in-mouth
Al-Khwarizmi Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 (edited) edit: evo i linka... pošto ovaj YouTube tag ima ponekad svoje bubice: Edited October 26, 2007 by Al-Khwarizmi
Nicol Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jedan iz serije anestezioloških viceva o kirurškoj pameti: P: kako se zove ono što dijeli anesteziologa od kirurga? (misli se na razvučenu sterilnu zavjesu koja štiti op. polje, op.a.)O: hematoencefalna barijera (struktura koja dijeli mozak od tjelesnih tekućina, op.a)
Grunf Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 (edited) jebes snimatelja koji nije corav i tonca koji nije gluv. Edited November 5, 2007 by Grunf
dig_chohano Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Blago vama, u mojoj struci su samo neduhoviti ljudi...
martinj Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Blago vama, u mojoj struci su samo neduhoviti ljudi...Ekonomista? Zao nam je :)
betty Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Blago vama, u mojoj struci su samo neduhoviti ljudi...ali se zato drugi zezaju na vas racun... (blam, nisam jos skontala kako da postavim youtube na forum)
foot-in-mouth Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 jedan iz serije anestezioloških viceva o kirurškoj pameti: P: kako se zove ono što dijeli anesteziologa od kirurga? (misli se na razvučenu sterilnu zavjesu koja štiti op. polje, op.a.)O: hematoencefalna barijera (struktura koja dijeli mozak od tjelesnih tekućina, op.a) Da li sam ja to upravo saznala naš stručni izraz za Blood-Brain Barrier?
kgmr Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 stari, buba ga voli:žena poslala muža-informatičara u dućan:- kupi paketić margarina, a ako budu imali jaja, kupi deset.informatičar se ubrzo vraća sa 10 pakli margarina i kaže:- imali su jaja.
Recommended Posts