October 26, 200717 yr edit: evo i linka... pošto ovaj YouTube tag ima ponekad svoje bubice: Edited October 26, 200717 yr by Al-Khwarizmi
November 5, 200717 yr jedan iz serije anestezioloških viceva o kirurškoj pameti: P: kako se zove ono što dijeli anesteziologa od kirurga? (misli se na razvučenu sterilnu zavjesu koja štiti op. polje, op.a.)O: hematoencefalna barijera (struktura koja dijeli mozak od tjelesnih tekućina, op.a)
November 5, 200717 yr jebes snimatelja koji nije corav i tonca koji nije gluv. Edited November 5, 200717 yr by Grunf
November 5, 200717 yr Blago vama, u mojoj struci su samo neduhoviti ljudi...Ekonomista? Zao nam je :)
November 5, 200717 yr Author Blago vama, u mojoj struci su samo neduhoviti ljudi...ali se zato drugi zezaju na vas racun... (blam, nisam jos skontala kako da postavim youtube na forum)
November 5, 200717 yr jedan iz serije anestezioloških viceva o kirurškoj pameti: P: kako se zove ono što dijeli anesteziologa od kirurga? (misli se na razvučenu sterilnu zavjesu koja štiti op. polje, op.a.)O: hematoencefalna barijera (struktura koja dijeli mozak od tjelesnih tekućina, op.a) Da li sam ja to upravo saznala naš stručni izraz za Blood-Brain Barrier?
November 20, 200717 yr stari, buba ga voli:žena poslala muža-informatičara u dućan:- kupi paketić margarina, a ako budu imali jaja, kupi deset.informatičar se ubrzo vraća sa 10 pakli margarina i kaže:- imali su jaja.