Joshua Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 (edited) Q: How many interpreters/translators does it take to change a lightbulb?A: Depends on the context... Edited September 24, 2010 by Joshua
Nicol Posted September 26, 2010 Posted September 26, 2010 nije humor, više kuriozitet. saznala nedavno da se u V. Britaniji liječnici svih madicinskih specijalnosti oslovljavaju s 'doctor', osim kirurga koje se oslovljava s 'mister'. kažu da još nije ušlo u nomenklaturu da su se odvojili od brijača i pripojili medicinarima
BraveMargot Posted October 6, 2010 Posted October 6, 2010 so true!mozda za phd studente, ali ne i za odgovorne starije naucne radnike...ja sam naprimer ustala u 7.50 i provela sledecih 2 i po sata slusajuci vodoinstalatera kako psuje u kupatilu i kuvajuci mu cajeve/kafu.produktivni dan nastavio se na poslu uz diskusije o izgovoru dorickih reci, popunjavanjem formulara, stampanjem formulara, predajom formulara nadleznom organu... i tako do malopre.jipiiii! najzad imam vremena za laboratoriju! juce sam se inspirisala gledajuci dr nakamatsua kako peva o tome kada je bila legendarna mecava u japanu, a on je 7 sati lopatom kopao kroz sneg da dodje na tokijski univerzitet kako ne bi propustio predavanje. never absent! never late!http://www.youtube.com/watch?v=n_w9XMTJnpM
MayDay Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 moj je skroz funny cause it's true.http://www.youtube.com/watch?v=Rc6frwaMcjk
betty Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 And if you labeled your axes, I could tell you exactly how MUCH better.
COTOHA Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Tri tipa, jedan arhitekta, jedan biolog i jedan matematičar, sede na klupi u parku i posmatraju ulaz u zgradu preko puta ulice. U zgradu uđe čovek, a nakon pola sata izađe mlađi par.Arhitekta pomisli: „Jedan je ušao, dvoje je izašlo… u ovoj zgradi može da boravi barem troje ljudi!”Biolog pomisli: „Jedan je ušao, dvoje je izašlo… ovo je množenje prostom deobom!”Matematičar pomisli: „Jedan je ušao, dvoje je izašlo… ukoliko još neko uđe u zgradu, ona će ponovo biti prazna!"
jms_uk Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 Imamo neki problem sa ploterom, i trazeci resenje, nadjem ovo :D i have a solution for error code 11:11.you will need 1. a sledge hammer2. plenty of pent up plotter frustration.Directions.A. using sledge hammer with two hands proceed to go phsyco directing all rage and anger toward plotter.results may vary.
puella Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Pricaju dva programera:-Jel imas 1000 dinara na zajam?-Evo ti 1024, da zaokruzimo.
Recommended Posts