Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted
Zato sto mi slike nismo kacili kao attachmente, vec smo ih linkovali sa spoljnih sajtova (probaj photobucket.com)
hehe. uspela.
Posted (edited)
Vidim da si najbolje ?uvao za kraj ... ili imaš još bolje od ovih ?
:D Ne, nista nisam cuvao za kraj jer se kraj ne nazire. Koja fotka je bolja ja ne znam, to je u oku posmatraca. Edited by Zmitjkoe
Posted
:D Ne, nista nisam cuvao za kraj jer kraj se ne nazire. Koja je fotka je bolja ja ne znam, to je u oku posmatraca.
Kakav ti je odgovor, ti mora da si neki političar :naughty:
Posted
Kakav ti je odgovor, ti mora da si neki politi?ar :naughty:
Fuj, daleko bilo. :mad:
Posted
coneyisland2ob4.jpgNASLOV: "Coney Island Station"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 18
Posted
coneyislandex6.jpgNASLOV: "Coney Island Beach"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 19
Posted (edited)
topoftheneedlejp3.jpgNASLOV: "Top Of the Needle (Chrysler Building)"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 20 Edited by Zmitjkoe
Posted
longridetoqueenseh8.jpgNASLOV: "Long Ride To Queens"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 21
Posted

oke sad cu ja staviti neke svoje foto iz NY paralelno uz Zmitjkojeve, samo da...nadjem diskace na kojima su i snadjem se u zlinuxu :lol:

Posted

mene nije blam da stavljam moje pocetnicke pored ovih zaista super uradjenih & obradjenih fotki... da napomenem da moje nisu ni obradjivane, samo skinute sa aparata koga znam da koristim tako sto kliknem :rolleyes: tematski pratim prvi post (grasse):grasse.jpgparfum.jpggarden.jpgvins.jpg

Posted

i dalje u provansi, ali sad malo vencechapelle_matisse.jpgmatisse.jpg

Posted (edited)
tematski pratim prvi post (grasse):
Moze! wink.gifgrase_f.jpggrase_m.jpgOvde se setih Mileta Curcucagrase_t.jpggourdon.jpgGourdongorge_sur_loup.jpgGorge sur Loup Edited by hefestus