Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

Grunfe, ta je baš puna emocija. I lo-fi obrada je tačno na mestu.

Posted

Ne izgleda mi kao da je on ovde nešto posebno obrađivao. Pre bih rekla da je reč o filmu višeg ASA i prašnjavom senzoru.

Posted (edited)
Molim ucesnike na ovom topiku da vrse selekciju fotografija koje kache - steta je da zbog chit-chata rusimo kvalitet topika. Za snapshotove (primetio Indy) imamo topitj ispod.@Pontijak - nista licno, po mom misljenju postovao si ovde desetine kvalitetnih fotografija, ova molba se ne odnosi samo na tebe:)
ma OK :) ko je mod neka sibne sve te moje fotke za koje se misli da su snapshot na odgovarajuce mesto jerbo je danas kasno da editujem te postove sa fotkama i kacim tamo, no frks :)tja. meni se scena i izrazi lica one dve mazoretkinje jako svideo i ako je to snapshot, odo' da bacim aparat i nastavim da fotkam sa svojom krsh motorolicom :D Edited by Pontijak
Posted
ma OK :) ko je mod neka sibne sve te moje fotke za koje se misli da su snapshot na odgovarajuce mesto jerbo je danas kasno da editujem te postove sa fotkama i kacim tamo, no frks :) tja. meni se scena i izrazi lica one dve mazoretkinje jako svideo i ako je to snapshot, odo' da bacim aparat i nastavim da fotkam sa svojom krsh motorolicom :D
pontijak, prebaci ih u crno&belo i zadovoljices visoki umjetnicki kriterij. ;)
Posted

hahaha zezas, zezas ali OK :) ma nije rec o tome - ovde se prihvataju i color i b/w fotke i ima zaista sjajnih radova iz obe kategorije, od nekih mi zastane dah koliko su dobre :) dosta mi je muke sto se i danas zderem sto me suncanica drmnula i sto nisam ni shvatio da sam zeznuo fotku mazoretkinje zbog stopala a sama fotka se meni tako svidja zbog izraza lica da nemam reci (molim da ne pocnu optuzbe da balavim na maloletnice :D )

Posted
hahaha zezas, zezas ali OK :) ma nije rec o tome - ovde se prihvataju i color i b/w fotke i ima zaista sjajnih radova iz obe kategorije, od nekih mi zastane dah koliko su dobre :) dosta mi je muke sto se i danas zderem sto me suncanica drmnula i sto nisam ni shvatio da sam zeznuo fotku mazoretkinje zbog stopala a sama fotka se meni tako svidja zbog izraza lica da nemam reci (molim da ne pocnu optuzbe da balavim na maloletnice :D )
ako mene pitas mala uopste nije za pustiti da ti optrci oko kreveta vise od jednog puta. osim toga ne bih rekao da je problem u stopalu nego, kao i uvek, u oku posmatraca.ako opet mene pitas ja sam da fotka ostane ovde s' obzirom da su postirani, i to ne od strane tebe, kud i kamo veci "snapshotovi".
Posted
ako mene pitas mala uopste nije za pustiti da ti optrci oko kreveta vise od jednog puta. osim toga ne bih rekao da je problem u stopalu nego, kao i uvek, u oku posmatraca.
hm, da,.. :) pontijakovo oko je videlo iscekivanje na plus 30 u senci nekog drveta da parada pocne, to je ono sto mi se svidelo u izrazu lica devojke i da sam samo pazljivije gledao onako osamucen, eh,.. :) ah, da, fotka :)img1245pa4au1.jpgBy pontijak
Posted (edited)

Ambulanta u brodogradilistu:2553962927_74e341f580.jpg

Edited by minja