Jump to content

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

danas...01a.jpg02a.jpg

fine su ti ove fotke.Jucer: 2548745899_96a1e8510e.jpg

minja daj još neku ako imaš od ovih. trebao si bliže, da se približiš.EDIT:da čučneš, zalegneš...EDIT #2:mada.. dopadaju mi se u kadru i ona zaprežna kola.

Edited by photogazing

Jucer:
Ovo ti je ispalo jako lepo (što i nije neka novost), deluje kao ulje na platnu.
p_r_e_l_e_p_o :) :) fotke su ti naprosto - lepe i izmame mi osmeh i radost su mi za oci :) odmah se setim dobre stare francuske fotozurnalisticke skole, ne znam ni sam zasto :)a sada malo prirodnih lepota: mazoretkinja iz Tivta, u Sremskim Karlovcima u subotu :)img12392qs2.jpgBy pontijak

Edited by Pontijak

Al su se zadihale :lol:Kaci jos! :D

Al su se zadihale :lol:Kaci jos! :D
ne ne ne :) ovo su fotke PRE nastupa a bilo pakleno vruce :) dusha me zabolela kada sam dosao kuci i video da mi kadar nije dobar, zbog stopala, eto kada chilager vidi lepotu pa zaboravi da treba da obrati paznju i na kadar :Djos crvene boje (al' nisu uniforme mazoretkinja :D )img1218ij1.jpgBy pontijak

jos jedna mazoretkinja :)img1264ln2.jpgBy pontijak

p_r_e_l_e_p_o :) :) fotke su ti naprosto - lepe i izmame mi osmeh i radost su mi za oci :) odmah se setim dobre stare francuske fotozurnalisticke skole, ne znam ni sam zasto :)
hvala Pontijak na ovom komplimentu-komentaru :wub:l_sunny.gif

Mi imamo i drugi topik, mislim za snapshots. -_-

Molim ucesnike na ovom topiku da vrse selekciju fotografija koje kache - steta je da zbog chit-chata rusimo kvalitet topika. Za snapshotove (primetio Indy) imamo topitj ispod.@Pontijak - nista licno, po mom misljenju postovao si ovde desetine kvalitetnih fotografija, ova molba se ne odnosi samo na tebe:)

Edited by CowBoy

setnja30d3010apd5.jpg
portretuh9.jpg
vrataibrsljenff2.jpg
windowuw0.jpg