hoffnung Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 (edited) minja daj još neku ako imaš od ovih. trebao si bliže, da se približiš.EDIT:da čučneš, zalegneš...EDIT #2:mada.. dopadaju mi se u kadru i ona zaprežna kola. Edited June 3, 2008 by photogazing
micke Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Jucer:Ovo ti je ispalo jako lepo (što i nije neka novost), deluje kao ulje na platnu.
Pontijak Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 (edited) p_r_e_l_e_p_o :) :) fotke su ti naprosto - lepe i izmame mi osmeh i radost su mi za oci :) odmah se setim dobre stare francuske fotozurnalisticke skole, ne znam ni sam zasto :)a sada malo prirodnih lepota: mazoretkinja iz Tivta, u Sremskim Karlovcima u subotu :)By pontijak Edited June 4, 2008 by Pontijak
Pontijak Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Al su se zadihale :lol:Kaci jos! :Dne ne ne :) ovo su fotke PRE nastupa a bilo pakleno vruce :) dusha me zabolela kada sam dosao kuci i video da mi kadar nije dobar, zbog stopala, eto kada chilager vidi lepotu pa zaboravi da treba da obrati paznju i na kadar :Djos crvene boje (al' nisu uniforme mazoretkinja :D )By pontijak
hoffnung Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 p_r_e_l_e_p_o :) :) fotke su ti naprosto - lepe i izmame mi osmeh i radost su mi za oci :) odmah se setim dobre stare francuske fotozurnalisticke skole, ne znam ni sam zasto :)hvala Pontijak na ovom komplimentu-komentaru
Caligula Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 (edited) Molim ucesnike na ovom topiku da vrse selekciju fotografija koje kache - steta je da zbog chit-chata rusimo kvalitet topika. Za snapshotove (primetio Indy) imamo topitj ispod.@Pontijak - nista licno, po mom misljenju postovao si ovde desetine kvalitetnih fotografija, ova molba se ne odnosi samo na tebe:) Edited June 4, 2008 by CowBoy
Recommended Posts