Jump to content
IGNORED

Fotografije čiji su autori članovi foruma

maxivida

Recommended Posts

Posted

Hvala pussy & sta dalje. Sta dalje, hvala na korekciji prevoda, nadao sam se da neko moze bolje da prevede. Medjutim, meni se dopalo sto sam prevod uspeo da uglazbim na engleskom tako da se rimuje. ;-) A valjda pogadja sustinu, bemliga.

Posted
A valjda pogadja sustinu, bemliga.
ma da, to je to u sustini.no akcenat je na fotki koja je zaista sjajna
Posted (edited)

sa tehnicke tacke gledista nije dobra sigurno...a ne znam ni koliko se vidi jer je smanjena mnogo. al da probam. [macka inace snimljena u Vence-u, gradic u Provansi]le_chat_noir.jpg

Edited by sta dalje
Posted
egyptinmetxp8.jpgNASLOV: "Egyptian Temple In the Met"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 14
Posted (edited)
atlasofthe5thavenueqp4.jpgNASLOV: "Atlas Of the 5th Avenue"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 15 Edited by Zmitjkoe
Posted
flatironnh2.jpgNASLOV: "Flatiron Building"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 16
Posted
angelsinamericabwll7.jpgNASLOV: "Angels In America"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 17
Posted

Zmitjkoe, flatiron i egyptian temple su izuzetne. Ova prva nadrealni kolaž, pretpostavljam da je to i bila namera. A muzej, veoma smirujuće.

Posted

"Egyptian Temple In the Met" bas dobra fotka :+1:

Posted
angelsinamericabwll7.jpgNASLOV: "Angels In America"ALBUM: "Zmitjkoev virtuelni New York"NO: 17
there you go....ostale mozes da iskoristis za 'njujork za pocetnike'
Posted

Samo da pozdravim Zmitjkoevo vesto cropovanje, vrlo uspesno. Svidjaju mi se najvise ova iz muzeja + ova sa fontanom je klasik.

Posted
Hvala, hvala. :)
Vidim da si najbolje čuvao za kraj ... ili imaš još bolje od ovih ?
Posted

zasto sve vase foto vidim normlano razvucene sem moje :huh: (prvi koraci i daleko je od savrsenstva, znam sve to, no da napomenem da znam da bih izbegla komentare te vrste). a posto nameravam da stavim jos koju, d pitam unapred...

Posted

Zato sto mi slike nismo kacili kao attachmente, vec smo ih linkovali sa spoljnih sajtova (probaj photobucket.com)