Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotografije čiji su autori članovi foruma

Featured Replies

Ajde ljudi kacite slike, ispada da samo zmitjkoe, micke i ja kacimo.

• Replies 5.7k
  • Views 447k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Stide se kad smo postavili tako visoke standarde! :P Ili možda imaju isti problem sa PPP, pa treba 20x da probaju da se kače dok se ne prijave i onda te izbaci pre nego što uspeš da odkucaš post :(
Stide se kad smo postavili tako visoke standarde! :P Ili možda imaju isti problem sa PPP, pa treba 20x da probaju da se kače dok se ne prijave i onda te izbaci pre nego što uspeš da odkucaš post :(
ja mislim da je ono prvo u pitanju :Da na stranu sto mi one Zmitjkove fotke tako pomazu da se nerviram sto ne mogu da promenim povratak na avio karti i da osim posetim ['samo'] NYC i Chicago, ne odem malo i na zapadnu obalu. Mada, tesim se , bice mart, nece biti lepo vreme :D
Inace Canon 70-200 f/4.0 L USM je izvanredan objektiv, nevereovatne ostrine. Nije nesto narocito skup (kao ostali iz L serije, nasao sam ga na netu za samo $539 + shipping) ali je brate ogroman. Kada to cudo stavis na kameru svi misle da si paparazzo. Ipak, moram si ga priustiti.
ovde su sad i on i 70-300 IS oprilike isto posle cashback-a [oko ?280] i tako mi je tesko da se odlucim - a mora samo jedan...

šta kažete na ove guske?2110691647_4b51a34a99.jpgDi du li du di du du...

šta kažete na ove guske?
Gusanski tajkun okruzen telohraniteljima. :lol: Svidza mi se kontrast crno-belo/narandzasto.
Ja ovog meseca nisam produktivan, u guzvi sam - a ne bih da se ponavljam iz arhive :(
theneedlefromchinatownel0.jpgNASLOV: "The Needle As Seen From the Chinatown" (San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 141
firefightersculptureqy9.jpgNASLOV: "Firefighter (detail)" (San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 142

Edited by Zmitjkoe

panoramawithkidsqz7.jpgNASLOV: "Panorama With Kids" (San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 143

Edited by Zmitjkoe

mandogguglielmomarconibi8.jpgNASLOV: "Man, Dog & Guglielmo Marconi" (San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 144

Edited by Zmitjkoe

victorianhousesyh8.jpgNASLOV: "Typical Victorian Houses" (San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 145
stpeterandpaulchurchtk5.jpgNASLOV: "Playground & St. Peter and Paul Church" (San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 146
westmeetseastfn9.jpgNASLOV: "Place Weere East And West Meet" (Chinatown, San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 147
combinationstandpipewitvj2.jpgNASLOV: "Combination Standpipe With Selfportrait" (Chinatown, San Francisco)ALBUM: "West Coast Special"No: 148---Kraj. Hvala na strpljenju i reakcijama.